Bok z Plexi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Oldman · Opublikowano
i co mnie jeszcze raziło mocno: Miles Socorro (ksywka Pająk) zachowywał się w filmie jakby był w wieku lat około 8-10 , był strasznie dziecinny , mocno mnie to raziło i wybijało z immersji (jego postac w filmie miała lat 16-cie a jego rolę odgrywał aktor 21-letni) The Irishman i Oppenheimer nie dałem rady obejrzeć do końca (oba z nieco innych powodów) -
Przez kalderon · Opublikowano
Niemieckie firmy zainwestowały u nas krocie, nie wszystko musi stanąć - część stanie, część zostanie przejęta pod działalność obronną i to wystarczy żeby niemiecka gospodarka zaczęła tracić krocie, które naprawdę zabolą. Mówisz polityka, a wiesz co decyduje o polityce? Dlaczego Europą trzęsą Francja i Niemcy? Nie dlatego że uprawiają najlepsza politykę tylko dlatego że mają największe gospodarki. A w polityce - pilnują swoich pieniędzy i swoich interesów. Niemcy będą pilnować nas nie dlatego że nas kochają, tylko dla pieniędzy. Dlatego też drugą elektrownię atomową powinni u nas stawiać Francuzi. I wtedy niezależnie kto będzie rządził w tych krajach będzie się musiał kilkukrotnie zastanowić podejmując decyzje polityczne. PS. Nie sądzę że w Niemczech AfD przejmie władzę, w ich systemie trzeba by zdobyć z 45-50% głosów żeby mieć większość, inaczej zawsze trzeba będzie wejść w koalicję, a AfD nie ma z kim, naziolki są traktowani jak trędowaci. Bardziej prawdopodobna jest niestety zmiana na minus we Francji, tam jest system prezydencki i zwycięzca bierze wszystko. -
Przez lukadd · Opublikowano
Nic nie wybielam, faktem jest, że procki padają również na innych płytach i ludzie to zgłaszają. Na początku najwięcej ludzie upalali na Asrockach, obecnie już nikt nie zbiera danych do kupy, a po necie w różnych miejscach i forach, komentarzach ludzie dalej zgłaszają padnięte procki na różnych markach płyt. Najczęściej padają procki z 2024 roku, czy początku 2025. Asrock wydał nowe biosy, dostanę nową świeższą sztukę CPU, mam gwarę, mogę się dalej bawić tą płytą i zobaczyć czy coś faktycznie się zmieniło, czy może drugą sztukę też upalę -
Przez janek25 · Opublikowano
https://wccftech.com/intel-core-ultra-5-335-and-325-spotted-on-geekbench/ -
Przez Doamdor · Opublikowano
Dramatu nie ma, jakoś przetrzymasz ten trudny okres. Ciekawe ile uda ci się poprawić wydajność po OC CPU i ustawieniu pamięci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi