GTA V i problem z teksturami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Czyli współżycie z 15 latką i wyżej jest ok, bo prawnie przyzwolone, ale nauka na temat seksu wśród "dzieci" 14-16 lat już nie jest ok Chyba dawno nie byłeś w szkołach, ale "dzieci" wiedzą o tym pośrednio w wieku 13 lat, właśnie przez smarty, a część z tych zagadnien masz na biologii. Wszystko co wymieniłeś przyda się jak najbardziej, no może oprócz LGBTQ+. -
Przez voltq · Opublikowano
@DżonyBi ty porównujesz tamta sytuacje w covidzie do tej dziejszej ? , pleciesz bzdury bez sensu , Sony na siłe chce wcisnąć cyfre i stworzyć monopol , teraz jak sobie myślę to nawet bym ten napęd za 1500zł kupił byle doj*** Sony i nie płacić im chorych kwot za wersje cyfrowe których nie mogę odsprzedać i które nie są moja własnością tylko płace za wypożyczenie A konsoli nadal nie kupiłem -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Mistral85 nie wytłumaczysz tego lewakom. Oni muszą sobie wyhodować odpowiedni elektorat od małego żeby te ich debilne i chore pomysły miały jakąkolwiek akceptację. Dlatego tak bardzo im zależy żeby już od najmniejszego mieszać w głowach i burzyć zdrowe wzorce. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Jak sklep wystawi za 500 zl to efekt bedzie taki, ze kupisz od skalpera za 1000. Jak patologia zginie to ceny beda normalne. Tak samo bylo z konsolami PS5 fat. Jak skalperzy odpuscili wykupowanie PS5 to ceny sie unormowaly i zniknely bundle. Gadanie z wami nie ma sensu. -
Przez voltq · Opublikowano
Czyli sklep kolejny rzut sprzeda po 999zł za napęd i wtedy będzie dobrze bo to sklep , a janusz który sprzedał za 999zł jest skalperem Brak logiki bracie , jakby sony nie waliło w ch*** i nie chciało na siłe wcisnąć cyfry to przed premiera ps5 pro zapewnili by taka ilość napędów ze skalpera nie opłacało by się skupowac bo w sklepach cały czas nowe by się pojawiały , dlaczego mineło tyle czasu a tych napędów dalej nie ma w sklepach? przecież to jest sztucznie spowodowane sabotażem Sony
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi