GTA V i problem z teksturami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Wystarczy spojrzeć na ciężar karty, niestety nie każdy recenzent to sprawdza a producenci zazwyczaj tego nie podają. -
Przez bergercs · Opublikowano
Jak dla kogoś zabawka jest ważniejsza od dziecka? Jeszcze rozumiem sytuację, że wszystko ogarnięte w domu, dziecko położone do łózka - gościu sam idzie przetestować auto., kobieta zostaje w domu - potem zmiana Ale kto normalny zostawia w domu 3 latka bez opieki? Jak widać pieniądze nie zastępują mózgu. Jedyne szczęście, że nie zabili postronnych osób. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja ciągle mam z tyłu głowy zmianę MINILEDa na OLEDa jednak ciągle boję się tego słynnego wypalania. Jak na dzień dzisiejszy wypadają OLEDy za ok. 2000-2500zł? Warto czy lepiej dołożyć do 3000-4000zł? No i jak oceniacie wyższość 4K nad 1440p? Ja już 3 monitor 1440p, skok nad 1080p był dla mnie ogromny i zastanawiam się, czy przeskok z 1440p na 4K też będzie taki "WOW". -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Trio nie wypada lepiej. Oprocz grubosci wazna jest sama konstrukcja, gestosc finów, komora parowa lub jej brak, ilosc rurek cieplnych, aluminowy czy kompozytowy backplate, przeplyw powietrza, wydajnosc wentylatorow, jakosc pasty czy termopadow, a takze jakosc wykonania i spasowania wszystkich elementow, a nawet bazowy boost karty. -
Przez aerial · Opublikowano
Z alu jest problem chyba z kosztami produkcji, takie budy by były z automatu odpowiednio droższe, i ciężko by było konkurować na rynku ze stalowymi akwariami. Dziwne że kiedyś się opłacało.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi