2016 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 - The White Eagle
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
https://wccftech.com/intel-core-ultra-5-335-and-325-spotted-on-geekbench/ -
Przez Doamdor · Opublikowano
Dramatu nie ma, jakoś przetrzymasz ten trudny okres. Ciekawe ile uda ci się poprawić wydajność po OC CPU i ustawieniu pamięci. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Dodam jeszcze że najmocniejsza scena jaka była w tej grze, a nawet nie tylko w tej grze co we wszystkich grach z serii Resident Evil i była co ważne POKAZANA, to jak wlewali tą czarną wodę w Ashley. To było takie okrutne jak nic innego co widziałem w tych grach. Bardzo mnie to zdziwiło, bo aż takiej dosłowności i brutalności wobec niej się nie spodziewałem. A sama bohaterka z tego co piszą gracze bez porównania ciekawsza i lepsza niż w starej RE4. Nowa Ashley wraz z pończochami (w oryginalnej RE ich nie miała) stała się bardziej dojrzała w porównaniu do dawnej RE4. Do tego w Remake ma spodenki, a nie spódniczkę. Całkiem inaczej się wypowiada. Niemożliwe że dawna Ashley w RE4 miała też 20 lat. Tamta mówiła do Leona często jak 12 latka. -
Przez Zas · Opublikowano
Nie no, nie dosłownie, chyba za dużego skrótu myślowego użyłem. Po prostu trafiałem na porady tylko z ustawianiem CO. Czyli do klasycznego undervoltingu nadal ustawiamy "klasycznie"? I można/trzeba to łączyć (zakładając włączone PBO)? -
Przez Krisol · Opublikowano
Muszą być PWM, ponieważ mam tylko 2 wejścia na wentylatory przy 4 sztukach wentylatorów, przy 3-pin zgaduję że napięcie dzielone byłoby przez 2 przy y-splitterze. Czyli tych Thermalrightów nie warto nawet brać na testy?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi