-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Weź sobie tego Reactora i będzie ok. Tańsze zasilacze to niewielka oszczędność a jakościowo będzie gorzej. Kiedyś można było kupić tani przyzwoity zasilacz 500-550W, ale teraz już się prawie takich nie robi, a jak robi to są to mocno budżetowe jednostki. Ew. Be Quiet Pure Power 12M 550W, ale on niewiele tańszy to bez sensu. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
@Yahoo86 U mnie (Jastrzębie Zdrój) przez wiele lat mieliśmy wodę z Goczałkowic, raz że twarda a dwa że strach było pić bez przegotowania (oczywiście za łebka piło się prosto z kranu w szkole). Teraz od wielu lat mamy wodę z Czech i jest bardzo wysokiej jakości, raz że miękka i to co najważniejsze że jak na "kranówkę" to idealnie czysta, można pić bez przegotowania. -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
@Badalamann To zależy od regionu Polski (twardość/chlor/smak/zapach/zanieczyszczenia) , osiedle obok mnie (nowsze) ma wodę z innego wodociągu (chyba Sosnowiec) i tam woda jest bardzo miękka ale czuć posmak chloru. Moja woda jest nawet smaczna , nie czuć chloru tylko jest w uj twarda (zagotowanie 1 czajnika wodą bezpośrednio z kranu i już jest nalot kamienia). Na łazienkę mam specjalnie filtry sznurkowe aby przedwcześnie nie zabić pralki , pralko/suszarki i podgrzewacza przepływowego. Z filtrami jest ten problem że szybko mnożą się w nich różne paskudztwa. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Może mieć wyłączone sygnatury - mam 5800X3D.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi