-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Taa... tylko co po tym jak mikro ścinki są co parę kroków ? Przy takiej ilości klatek to powinno być masełko -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Jadę za chwile odebrać swój pierwszy monitor OLED, jakieś rady od starych wyjadaczy co ustawić i na co szczególnie zwrócić uwagę? -
Przez Tornado3 · Opublikowano
bez przesady przecież fraps nie kłamie a tam ładne 80-90fps -
Przez azgan · Opublikowano
Mam wrażenie że cały ten szumnie zapowiadany system A-Life 2.0 wypada gorzej od tego co było w poprzednich odsłonach wliczając w to AI 🤭 Coś musiało tam pójść bardzo nie tak i mamy to co mamy Przecież to aż śmiesznie wygląda jak 15 letnia gra robi to lepiej Ja rozumiem że graficznie tytuł zaliczył downgrade i większość z nas nie gra dla grafiki tylko klimatu i immersji no ale coś takiego to jednak bije po oczach bardziej niż brak RT/PT. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Klakier1984 Nie mam jakiejś większej wiedzy na temat MTK, więc trudno mi się wypowiadać. Kojarzę tyle, że wszyscy go zlewają. W tym USA, nasz główny sojusznik militarny. Ale też i wrogowie jak Rosja. Wydaje mi się że to taka "pałka" na małych watażków z bieda państw, ale mogę się mylić bo zwyczajnie się tą organizacją nie interesowałem i nie kojarzę sensownych spraw ani wyroków tej instytucji. Nie wiem nawet po co mnie wołasz w związku z tymże MTK.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi