-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kelam · Opublikowano
To by się przerzucili na 2-9. Nic nie powinno się ruszać, a wszystkie oceny powinny być dostępne. Żadna gra nie dostaje po łbie za nic. A taki bombing, chociaż wydaje się głupi jak najprostszą drogą komunikacji z producentem czy korpo, że jest problem. I on działa. A teraz jest zwalczany wszelkimi sposobami, niektórzy się z tego cieszą jak głupi do sera, nie rozumiejąc, że gdy zabierze się nam takie narzędzia, to wydawcy będą sobie robić samowolkę do woli. Będziemy zalewani chłamem, niedopracowaniem i ideologią coraz bardziej. Łapki w dół na yt już zlikwidowane. Niższe oceny likwidowane na coraz większej ilości stron - filmowych też. Negatywy na steam podejrzenie znikają. Czy serio niektórzy ludzie nie widzą w jaką stronę to idzie? Przecież to nowa fala komuny. Tzw. hejt i mowa nienawiści jest wspaniałą podkładką pod dowolną cenzurę. Nie tylko w grach, nie w filmach - wszędzie będzie to pchane. Tak to widzę: -
Przez sniper76 · Opublikowano
Nie posiadam w loopie wskaźnika przepływu ale DDC naprawdę ogarnia temat Co można podłączyć (miernik przepływu) pod Aquaero LT6 ?? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Powiem szczerze jak ktos szuka płyty to ja np. jak bym kupował to bym brał tajiczi. https://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-x870e-taichi-14167134/ ładna dobrze wyposazona ECLK, 4 m2. A jak ktos chce tanią i w miare dobra płyta która ma wszystko oprócz ECLK https://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-b650-gaming-x-ax-v2-13172304/ mam ja jest ok, jest 1 slot M2 5.0 , sprawdzalem RAID 0 z 3 m2 lecial wedle najslabeszego mostkowego ograniczonego do 6500, czyli 19000MB to cos raczej dla sportu anizeli uzywac daily. Ma qvl 8000 wszystkie ramy Jednak mimo tego ze ten ASROK 2000 zl ponad to wedlug mnie warto piekny widac solidny VRM duzo warstw sztosik -
Przez zxc · Opublikowano
No tak, ale jak jesteś na Intelu starszej generacji, i przesiadasz się na nową platformę, to możesz pomyśleć o najnowszej, kiedy cena i wydajność jest podobna..
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi