High Voltage - Enthoo Primo Ultimate
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Okradłem państwo na 300 mld bo taki jest deficyt.Gdyby tak było w dupie bym miał te ceny i kupił cobym chciał -
Przez Keller · Opublikowano
Nie hipisi a zwykli ludzie którym nie przeszkadzają osoby inne niż hetero czy biali. Po prostu idziesz ulicą i jak widzisz murzyna czy homo to nie pieklisz się. Idziesz dalej i nie masz reakcji żadnej. -
Przez ryba · Opublikowano
Zwykla gielda - to nigdy nie jest szybki zysk, nalezy zrobic mega rozeznanie na rynku, a i tak moze bysc swiatowy krach i nawet najlepsze firmy sa w plecy. Ale np. taki Intel teraz przez chwilowe klopoty jest na przecenie - kiedys sie odbije. Oczywscie, nie sugeruje, zeby ktos w to inwestowal na podstawie mojej opinii. Ludzie zapominaja o glownej zasadzie - nie inwestuj nigdy wszystkich oszczednosci, a tylko tyle ile mozesz stracic bez zalu. Druga kwestia, ze jak juz w cos wchodzisz i jest korekta kilku % na minus, to mozna zrobic DCA i usrednic zakup - a jak wiemy, dla wiekszosci -10% to juz obsrana zbroja i wychodzenie ze strata, bo przeciez inwestowali all-in, a nie tylko tyle ile moge stracic. -
Przez boban666 · Opublikowano
Pare lat temu pamiętam , że jednak do simracingu zalecało się Intela i chyba tak pozostało. Tak się teraz zastanawiam , bo na intelu też miałem ten stutter ,z tym że wtedy miałem karte 6800xt więc zawsze coś tam od AMD w domu było. Zresztą w wątku o Intelach tutaj na forum ktoś cały czas próbuje udowodnić , że jednak Intel jest lepszy , porównuje tam czasy reakcji na załączenie aplikacjii itp. może jednak do simracingu ważny jest ten czas uruchamiania aplikacji/gry , nie wiem , może.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi