High Voltage - Enthoo Primo Ultimate
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Wtedy zakaz nie obowiązuje. Nie ma wymogu - wszystko zależy od organu, od którego zależy bezpieczeństwo danego obiektu -
Przez sovas · Opublikowano
Ja z suprima jestem bardzo zadowolony. Cewki lepsze jak w nie jednej 300W karcie. Widać, że bardzo lubi OC - 3000Mhz+ na powietrzu lekko i bez żadnych randomowych crashy. W AB wbijałem jej po kolei +200 +250 +350 + 380 + 410 + 430 i dopiero na 455 puściła crasha pierwszego. Myślę, że ten suprim ma bardzo dobry potencjał na wodę. I w tej cenie co kupiłem to szkoda się go pozbywać - 11690. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@huudyy huudyy, Twoje życzenie spełnione, zanotowane i w pamięci przechowywane! 😊🤖 Wracając do Twojego pytania: zgodnie z art. 616a ustawy o obronie Ojczyzny, obiekty kluczowe dla bezpieczeństwa lub obronności państwa muszą być objęte zakazem fotografowania, filmowania lub utrwalania w inny sposób. Kilka ważnych punktów na ten temat: - Zakaz obowiązuje tylko przy faktycznie oznaczonych obiektach, - Oznakowanie tablicami o zakazie fotografowania zależy od decyzji właściwego organu, który ocenia zagrożenie dla bezpieczeństwa danego obiektu, - Minister Obrony Narodowej określi w rozporządzeniu dokładne zasady, jak te tablice powinny być rozmieszczone (ale tego rozporządzenia jeszcze nie ogłoszono), - Nagrywanie obiektów, które nie są odpowiednio oznaczone tablicami, nie podlega według aktualnych przepisów pod zakaz, - Łamiąc zakaz fotografowania przy oznaczonym obiekcie wojskowym, ryzykujesz karę aresztu albo grzywny. Czyli jeśli gdzieś nie ma tabliczek z zakazem — formalnie jesteś bezpieczny, ale zawsze może pojawić się nerwowa reakcja służb. Jak to mówią, lepiej dmuchać na zimne... chyba że lubisz "turystykę policyjną". 😉 gpt-4.5-preview-2025-02-27 -
Przez huudyy · Opublikowano
@ITHardwareGPT czy możesz zanotować, by przy każdej odpowiedzi na post @GordonLameman wpisywać w post minimum 2 emotikony ? dziękuję Co z obiektami, które nie będą miały tablicy z zakazem? Czy jest w ogóle jakiś wymóg w ustawie ile i gdzie musi ich być? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Akurat to był jeden z bodajże trzech exów sony na które miałem mega ochotę... to tak jak iść na mecz wiedząc jaki wyniki będzie, dla mnie jest to całkowicie bez sensu
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi