High Voltage - Enthoo Primo Ultimate
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Czerń jest czarna, kolorki i światełka bajka na OLED'ZIE Jakiej rozdzielczości byś nie ustawił i detali zmienił to i tak będą. Standardowo jak na Unreal Engine 5 przystało -
Przez Stjepan · Opublikowano
STALKER 2 - twórcy gry zapowiadają szybkie wdrażanie poprawek. Ma to rozwiązać najbardziej palące problemy produkcji Bądźmy dobrej myśli. -
Przez samsung70 · Opublikowano
ta gra ma klimacik, chociaż jest bardzo nierówna, grafika wygląda na nieco przestarzała, jednak kiedy w tej poczatkowej zonie, zmienia się pogoda i nastaje burza to efekty pogodowe urywają dupsko wedlug mnie. byłem wielkim fanem burz w W3, jednak tutaj jest jeszcze lepiej. klimat nieziemski, a świet według mnie podobny do W3 -
Przez azgan · Opublikowano
Wszystkie nowe gry Microsoftu kosztują po 500-600+ zł https://ithardware.pl/aktualnosci/microsoft_avowed_cena_polska-36567.html oni tak właśnie "zachęcają" do GAME PASSA, dla nich to są normalne ceny 🙃 -
Przez Stjepan · Opublikowano
Cena tej gry jest przerażająca, najdrożej na świecie ma Polska, 350zł, nawet w Szwajcarii jest taniej, oni na Steam śpią dalej, nie wiedzą że dolar nie kosztuje już 5zł. Chodźcie złożymy pozew zbiorowy na Gabe/Steam że zawyża ceny gier. Tak 10k graczy by się podpisało pod tym.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi