AdameekWola 21 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 No i wjeżdża kolejny update workloga! Przy montażu całej platformy był mały problem ponieważ Mobo nie startowało. Po znalezieniu winowajcy okazało się że FAN HUB Phanteksa od obudowy robił problem. Po odpięciu wszystko śmiga Akurat tego samego dnia przyszło szkło hartowane więc od razu zamontowałem je ze znajomym. To on wpadł na pomysł żeby zamontować je na magnesy neodymowe i efekt jest moim zdaniem oszałamiający Był problem jakim klejem przykleić te magnesy do szkła, ale po paru konsultacjach wybrałem klej do lusterek samochodowych. Po przesiadce z X58 na X99 różnica wydajności jest oszałamiająca! Tak prezentuje się cały zestawik Reszta zdjęć ląduje w spoilerze. Leci do mnie jeszcze holder do reza, sanki na HDD żeby pozbyć się koszyka, przyssawka do szyby. Zapraszam do komentowania
AdameekWola 21 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Kolejna porcja fotek w lepszej jakości w spoilerze!
AdameekWola 21 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Nie mogłem edytować poprzedniego postu więc muszę napisać nowy Z okazji tego że wstawiam duże zdjęcia, teraz już będę dodawał mniejsze żeby wszystko się szybciej ładowało A tu linki do imgura i całych moich galeriiORYGINALNY ROZMIARZMNIEJSZONE Edytowane 16 Marca 2017 przez AdameekWola
noxxx 0 Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 No no... galeria prezentuje się fajnie. Będziesz robić oplot na kabel od zasilania mobo?
AdameekWola 21 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Oczywiście że tak. Lecz nie na tym zasilaczu. Będę oplatał wszystkie kable. Kolor oczywiście czarno-żółte, tylko nie zastanawiałem się jeszcze jaki układ. Ps. Dotarła do mnie przyssawka do szyby. Zdjęcia będą jutro lub pojutrze Edytowane 18 Marca 2017 przez AdameekWola
AdameekWola 21 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Przyszło do mnie kilka paczek, ale zanim do tego przejdziemy to mam małe info dla wszystkich. Z racji tego że projekt się rozrasta założyłem fanpage na facebooku: Adameek MODS . Wszystkich oczywiście zapraszam do polubienia i zerkania również tam Będę się identyfikował już swoim logiem, nie logiem projektu. A teraz możemy przejść do właściwych rzeczy. Dojechał do mnie blok na 1080, który kupiłem okazyjnie nowy. Przyleciał też do mnie paracord do oplatania, niestety na razie tylko żółty, doszedł również holder. Nadal czekam na sanki do HDD, czarny oplot i jeszcze kilka gratów. Poniżej kilka fotek I jeszcze kilka w spoilerze aby nie zawalać strony ;)
AdameekWola 21 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 I najlepsze jest to że świetnie spełniają swoje zadanie oraz zbytnio ich nie widać
Buczo 53 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Może jak będziesz miał chwilkę, to wrzuć takie dokładniejsze ze 2-3 fotki tych magnesów na szybie i już zamocowane na obudowie
AdameekWola 21 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Wrzucę, lecz do takich fotek będę musiał wynieść gdzieś obudowę bo u mnie słabe światło, a na dodatek szyba odbija. Może nie bardzo ale jednak Ale na pewno będą Edytowane 21 Marca 2017 przez AdameekWola
AdameekWola 21 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Z racji iż niedługo przyjdzie oplot zamierzam zrobić przedłużki lecz nie mogę się zdecydować na układ. Doradzicie? Nr.1 Nr.2 Nr.3 A niedługo kolejny update z lepszymi fotkami Czekam na lampy
AdameekWola 21 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Mi osobiście też bardziej podchodzi ta nr.3. @Buczo w tym tygodniu wrzucę fotki te o które prosiłeś
AdameekWola 21 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Opublikowano 29 Marca 2017 Układ wybieram NR.3 Dojechały do mnie lampy i już fotki są lepsze Jak na razie podrzucam tylko dwie na próbę ponieważ muszę sobie zrobić miejsce do robienia zdjęć i ustawić dobrze lampy.
AdameekWola 21 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Dzisiaj było trochę malowanka pewnych elementów oraz kombinacje ze zdjęciami Zdjęcia totalnie amatorskie, lecz za każdym następnym razem będę się starał robić coraz lepsze. Jeszcze wiele do zmiany ;) Więcej fotek w spoilerze. Zerkajcie! @buczo jest i tu coś dla Ciebie W następnym update będzie już blok na karcie siedział
AdameekWola 21 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Doczekaliście się kolejnego update. Tym razem już blok założony na karcie! Łapcie poniżej kilka fotek A teraz chciałbym bardzo podziękować firmie SILENTIUMPC za udzielone wsparcie!
Buczo 53 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Elegancko! A gdzie masz pochowane dyski twarde?
AdameekWola 21 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mam jednego HDD, i jest na sankach za 5.25, a SSD za mobo trayem
Buczo 53 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie planujesz SSD jakoś pokazać w głównej komorze kompa?
AdameekWola 21 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 W tej chwili nawet na to nie wpadłem. Chociaż teraz tak zaglądam do obudowy i myślę gdzie by go umiejscowić
Buczo 53 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mnie go tam u Ciebie jakoś brakuje hehe Pomyśl, może jakoś ciekawie doświetlić
Rekomendowane odpowiedzi