POMOC z windows
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lysyn · Opublikowano
Dzisiaj zauważyłem że partycja rozruchowa nie znajduje się na dysku C tylko na drugim dysku. Jak to zmienić bez instalacji Windowsa? -
Przez Send1N · Opublikowano
Mnie to zawsze dziwiło dlaczego hunt showdown na radku chodził tak dobrze na dx11 jeszcze przed tegorocznym updatem silnika na dx12 taki 6950xt miał wydajność równą 4070Ti w tej gierce, różnica względem 3080 tym bardziej zwykłą 4070 była bardzo duża a gierka siedzi na cryengine tak samo jak KCD, taki crysis 3 też miał problem z wydajnością na radkach powyżej win7 i do tej pory to nie zostało ogarnięte a hunt na CE jakoś chodził i chodzi elegancko, ba miałem tylko raz problem z brakiem kropel deszczu na ekranie który został załatany po miesiacu a na NV co chwile coś się krzaczy w tej grze -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Miałby, gdyby nie popełnił po drodze kumulacji błędów. Najpierw był mało stanowczy wobec Kamiński & Wąsik, chociaż to przecież i tak nic nie dawało, bo nadal mieli Długopis. Potem była chyba ta sprawa z aborcją, w którą niepotrzebnie się mieszał. Mógł po prostu biernie dać Lewicy naparzać się z Długopisem. Chociaż wydaje mi się, że jego głównym obciążeniem jest hamulcowy z PSL. Sam po czasie żałuję głosu na P2050, ale nie dlatego, że partia jest zła, tylko dlatego, że jednocześnie oddałem głos na tych leśnych dziadków z PSL. Projekt TD należy zakończyć. Miejsce PSL jest przy PiS-ie i KonfedeRosji. Tylko że KO w bardzo ograniczonym stopniu rządzi, skoro to szeroka koalicja. Bezwzględną władzę oddaliśmy tylko PiS i wszyscy wiedzą, jak źle się to skończyło. Poza tym dalszy dualizm nie jest jakiś pewny. Obie parte są wodzowskie. Kaczyński już chyba ma demencję, a po przegranych prezydenckich partia może się rozlecieć. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Siema, Jako że wciąż nie doczekaliśmy się Phanteks'ów T30 w wersji 140mm musze coś znaleźć pod o11 dynamic evo xl. Zasysanie powietrza z dołu, więc wentyle montowane w poziomie. Listę otwiera Thermaltake ToughFan 14 Pro. Czy ktoś miał może przyjemność z tymi wentylami? -
Przez tuhmunud · Opublikowano
Mało widać na tej mapce Ale nawet taka mapka już trochę spoiluje Ja bym naprawdę nie używał mapki do póki nie dotrzesz do punktu bez powrotu w fabule (od którego jesteś jeszcze daleko), wtedy sobie pozwiedzasz to co pominąłeś. Albo opcja 2 bez mapki do końca
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi