Płyta pod i7 6700K?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Dla Pięknych Chłopców Prawicy byłaby to szansa, żeby coś tam tenteges -
Przez Spl97 · Opublikowano
Ba, kiedyś Tusk miał pełnię władzy i coś złego się w takich okolicznościach stało z Polską? Nie, nic złego się nie stało Polsce, a zamachów na demokrację za Tuska nie było. -
Przez Art385 · Opublikowano
Ja wam powiem dlaczego Gdy gra się rozkręca i jako fan W40k jesteś już cały obsrany ze szczęścia, to gra się kończy dosłownie za jakieś 30 minut Te kilka godzinek daje wrażenie jakby to było DLC a nie gra. Oprócz tego zrobili świetne podwaliny pod nowy tytuł już z poważną kampanią i mam nadzieje, że tego nie spierdzielą a nie powinni, bo gra nie była droga w produkcji a mimo to świat oddali w sposób w jaki go widzi oczami wyobraźni każdy fan W40k -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, nie jest. W Republice cała władza została oddana legalnie w ręce przyszłego imperatora. W Polskich warunkach Kaczyński sięgał po władzę nielegalnie i sam wysadzał bezpieczniki. Twój wywód jest wewnętrznie sprzeczny, bo boisz się że ze Tusk będzie miał pełnię władzy, a potem proponujesz system w którym jakaś osoba będzie śmiała taką pełnię władzy. Bez prezydenta spoza PiS lub Konfederacji żadnych rozliczeń nie będzie. Ani żadnych zmian, które mogłyby zabezpieczyć system polityczny. Dlatego dobrym pomysłem jest choćby Hołownia. Dodatkowo: Tusk miał RM, prezydenta i…. Nic. nie zrobił tego co Kaczyński (lata 2010-2015).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi