Oskar 0 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam Mam pewien problem otóż kiedy chce zainstalowac aktualizacje sterowników poprzez program amd settings (posiadam karte rx 480), za każdym razem wyskakuje mi coś takiego: Nieobsługiwana aplikacja 16 bitowa Nie można uruchomić programu lub funkcji (ścieżka) albo ta funkcja nie działa z 64 bitowymi wersjami systemu windows Za kazdym razem jak chce zaaktualizowac to musze pobierac 300mb plik ze strony co jest uciążliwe. Tak, na pewno mam 64bitowe pod win10. Niemożliwe jest żebym tylko ja miał taki problem.. https://forum.pclab.pl/topic/1072668-Nieobs%C5%82ugiwana-aplikacja-16bitowa-Pomocy/ tu też ktoś miał takie coś ale nie otrzymał odpowiedzi
gtxxor 88 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Nie zaleca się takiego aktualizowania sterownika. Usuwaj zawsze sterownik przez program DDU (Display Driver Uninstaller), najlepiej w trybie awaryjnym i instaluj nowy na czysto. Aktualizacje sterownika GPU nigdy nie były bezproblemowe ;)
Oskar 0 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Rozumiem, w takim razie dlaczego jest taka opcja? A sterowniki w takim razie będę pobierał sobie ze strony. Ale żeby za każdym razem ddu?
Rekomendowane odpowiedzi