-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Psiak · Opublikowano
Posiadam właśnie ten Jonsbo https://www.x-kom.pl/p/582327-uchwyt-do-karty-graficznej-jonsbo-uchwyt-do-karty-graficznej-vc-1-czarny.html Kupiony kiedyś do ciężkiego 3060ti rog strix i działa znakomicie. Ustawiony nie obniża się po latach, wykonanie starannie i cały praktycznie z ciężkiego metalu, pod spodem magnes mocno trzyma. -
Przez Zas · Opublikowano
Trzeba się zacząć modlić, żeby te kupione nie okazały się zepsute ani nie padły po czasie, bo jakby co, zostanie się z kasą na 1/4 tego albo bez komputera przez rok-dwa-trzy lata. Teraz to po złożeniu nowego PC wszystkie graty schowam do szafy i niech leżą na wypadek awarii... Niczego nie sprzedaję, nie ma bata. Edit: a nie, czekaj, po prostu sprzedam wtedy te stare DDR4 za tyle samo, za ile kupiłem DDR5, i kupię piątki jeszcze raz! -
Przez serwal4 · Opublikowano
AI podpowiada, że to: "Kamieniołom Vykleky (Lom Výkleky), popularne miejsce do naturalnych kąpieli i nurkowania położone w Czechach, niedaleko Ołomuńca." Ogółem czas nad wodą w sezonie letnim przyjemnie się spędza u Czechów, bo Czech jeśli ma urlop to albo siedzi u siebie na ogrodzie, albo pakuje się i jedzie nad chorwackie lub polskie morze i/lub jak majętniejszy to ciepłe kraje; Także nie ma takiego ścisku i hałasu jak u nas. A przy granicy ze Śląskiem (ew woj. Opolskie) mamy sporo wody do wyboru m.in: Zalew Cierlicki, Zbiornik wodny Žermanice, Zbiornik wodny Slezská Harta... - 1.5-2h od Katowic (Spodek / Centrum); W 2024r objeżdżając Czechy dookoła parę dni spędziłem nad Zbiornikiem Lipnowskim, czyli największym (sztucznym) 'jeziorem' w Czechach. Tam to już w ogóle można wybrzydzać co do miejsca odpoczynku nad brzegiem... -
Przez VRman · Opublikowano
Jasne, niech czeka. Niech zdążą wywalić kogoś z roboty, bo przecież nikt nigdy się nie myli. Dla autora za bycie uczciwym normalnym -
Przez Vulc · Opublikowano
Nie, przerzutka z krótkim wózkiem takiej kasety nie obsłuży. Samej przerzutki też nie zmienisz w obrębie tej samej grupy, bo RD-9000 seryjnie produkowane były tylko z krótkim wózkiem. Tak, możesz próbować zmienić wózek na średni (GS), choćby od Ultegry 6800 GS powinien pasować. Tyle, że nadal maksymalna, kompatybilna kaseta to 11-32. Oficjalnie. Nieoficjalnie, 11-34 też raczej wejdzie, myślę że ze swapem i regulacją poradzi sobie każdy, lepszy mechanik rowerowy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi