Promocje na sprzęt z okacji IEM2017
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Tylko się cieszyć.Mało dołożysz do 5090 -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Ojejku biedny Robercik Wcześniej zebrał potężny pocisk od kogoś, ale komentarz gdzieś zawsze może utonąć w setkach innych komentarzy. No to przypięto mu kontekst pod twitta, teraz wszyscy widzą -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Fabuła to tragedia-lata się od typa do typa.Przerywniki filmowe zero emocji. Kukiełki zamiast aktorów.Tylko ten otwierają cinematik był na poziomie. Przy grze trzymają mnie ładne widoczki podczas burz i wysoki poziom trudności przy odlewaniu pobocznych. Trzeba trochę kombinować jak się nie ma ulepszonych rzeczy -
Przez MJRegul · Opublikowano
Nie spodziewałem się, że "nowa stara" karta tak szybko przyjedzie. No cóż, musiałem znowu giercę zainstalować do testów 2560x1440 na ustawieniach wysokich z DLSS Quality i FG - 90-110fps z leciutkim lagiem na myszy i około 75fps w miasteczku/wsi/bazie jak zwał tak zwał, procesor tam idzie na 75C+ . Jestem zdumiony jaka różnica jest między 6GB Vram a 8 GB Vram w tej grze. Więc 16GB+ to już musi być miodek niezależnie od karty. Z nie grywalnej (RTX 2060 6GB) absolutnie chyba, że w 1024x768, w grę całkiem grywalną (RTX 3060 Ti 8GB) jeśli o fps chodzi w detalach co nie powodują usmażenia się oczu. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@RyszardGTS NATO uważa całkiem inaczej. Opisywałem to czego się spodziewają jak i my spodziewamy i na co się szykujemy. Jak i to jak najpewniej będzie wyglądało samo starcie. Niesamowicie również przeceniasz prawdopodobną reakcję innych państw NATO w razie rosyjskiego ataku na jedno z państw bałtyckich. Nie sprecyzowałeś czy równie natychmiastowej i silnej reakcji spodziewasz się po Turcji, Węgrzech i Słowacji? P.S. W ciągu dnia do akcji wejdą tylko wojska już tam stacjonujące i część naszych z okolic przesmyku suwalskiego. Myślę że można też liczyć na Francję oraz Wielka Brytanię. Ale transport większych sił potrwa. Dla scenariusza dużej wojny na terenie Polski, czas na mobilizację i transport wojsk lądowych i zaopatrzenia z państw zachodniej Europy oceniany jest na 4-6 tygodni od decyzji politycznej o pełnym zaangażowaniu. A to optymistyczne założenia, zakładające że wszystko pójdzie bardzo sprawnie. I nadal nawet przy wysłaniu naprawdę dużych sił zawodowych od sojuszników koniczne będą też mobilizacje by obsadzić piechotą okopy. No i na "wkładkę mięsną"do piechoty zmechanizowanej. Sojusznicy zapewnia siłę ognia i transport, ale ludzi do szturmów i kontrszturmów, trzeba będzie dać swoich. Z tego prostego powodu że te odziały poniosą ogromne straty. Nawet my sami nie poświęcimy tak swoich zawodowych tylko zmobilizowaną rezerwę i nowomobilizowanych. A co dopiero sojusznicy. To ta część realiów wojny, o której mało się mówi. Bo to niewygodne medialnie i politycznie czy wręcz przerażające dla ludzi. Więc się to przemilcza. P.S.2 Co do zatrzymania ruskich na Ukrainie to właściwie wiemy już dziś że same dostawy broni i amunicji nie wystarczą. Nie gdy do Rosjan dołączają żołnierze z Korei Płn i bojownicy huti z Jemenu. Coraz więcej się też mówi o negocjacjach ruskich z talibami w Afganistanie. A na dokładkę za ok 2 miesiące w USA będzie rządził Trump. Obyśmy się pozytywnie zaskoczyli, ale prognozy w Europie są niezwykle pesymistyczne i zakładają wstrzymanie pomocy z USA.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi