tryb tymczasowy Windows 7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No to ja wiem, tylko ja myślałem że Godzille są różne, takie jakby to ująć multiversum czy coś w tym rodzaju, że np. jest kilku spidermanów w różnych rzeczywistościach Uwielbiałem zawsze oryginalny krzyk Japończyków "Gojiraaaa" -
Przez Pavel87 · Opublikowano
@Jaycob, ale to będzie na Oledzie wyglądać Ja to traktuje jako potwierdzenie, że akcja będzie się dziać w kanałach i podziemiach -
Przez 209458 · Opublikowano
nie chcę się użerać z obsługą, doświadczenia mam mieszane nawet z odzyskiwaniem kasy. Kilka razy np usłyszałem, że w tej kasie kupony nie przechodzą i trzeba do drugiej. Może i prawda, może kasjerka (na oko przed emeryturą) słabo przeszkolona i nie chciała się przyznać, że nie umie. Poza tym kogo pytać? Ochroniarza co patrzy na ciebie jak na potencjalnego złodzieja (może wypiłeś te butelki cichaczem na sklepie i jeszcze chcesz 50 gr wyłudzić), panią na mięsnym, czy kasjerkę co sama ogarnia kasę i jeszcze samoobsługowych pilnuje? Z resztą kobieta co stała przede mną w kolejce do butelkomatu też zrobiła w tył zwrot. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Jak już się bawić z AI, to patrzcie co z czystej ciekawości o mnie wypluło inne AI . Najbardziej ciekawy był wątek pclabowy . Jest wiele niedociągnięć ze strony AI pod kątem wcześniejszej historii, zapomina szczegółów, szczególnie o tym, że to, co zostało określone folklorem PCLaba, to do tego przyczynił dokładnie jeden człowiek i jest nim ofc BlindObserver vel Ślepy . To z nim były głównie jazdy. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Kiedyś Japońska Godzilla wyraźnie się wyróżniała na tle Amerykańskiej VS
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi