Skocz do zawartości

Samsung Galaxy S6 brak Nougat'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

jest ktoś z Samsungiem Galaxy s6 i nadal nie ma aktualizacji do Nugat'a?

Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał.

Pozdrawiam

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No faktycznie wygląda to przeciętnie. Screeny podrasowane jakieś w necie latają Faktycznie poziom Chernobylite.Świetny Hdr. Optymalizacja dobra. Grubo ponad 90 fps-4k Epic Q FG. Ściny niestety są co jakiś czas. Mutanty faktycznie za bardzo wytrzymałe. Trzeba będzie unikać z nimi walki jak tylko się da. Klimacik robi największą robotę.
    • Tylko NV promowała strasznie wtedy FG. Ciekawe co teraz wymyślą żeby wydoić więcej kasy.
    • Wczoraj w nocy dopiero ściągnęła mi się gra, odpalam i wyświetla się napis "porada nr 77: sen jest ważny coś tam coś tam..." myślę sobie, rzeczywiście! Wyłączyłem grę i poszedłem spać.
    • Słynna produkcja FromSoftware z 2015r. której remastera/portu na PC gracze wciąż nie mogą się doprosić:     Cóż, wygląda na to, że skoro "nie przyszła góra do Mahometa, przyszedł Mahomet do góry". Tekst z początku października: Kolejny exclusive z PlayStation 4 grywalny na PC. W dodatku w 60 fps   Film z 21.11 pokazujący aktualny stan i wydajność na emulatorze ShadPS4:   Trafiają się jeszcze błędy (2m15s, 6m50s na powyższym filmie), są spadki animacji i podobno gra potrafi łapać crashe, ale jest już raczej "bliżej niż dalej". Z komentarzy: Jest tam również wspomniane o wyciekach pamięci (memory leak). Mimo wszystko jestem zaskoczony że wygląda i chodzi to już tak dobrze.   Swego czasu, jak Demon's Souls zaczął śmigać na RPCS3, to Sony wypuściło remake tej gry. Kto wie- może w tym przypadku będzie podobnie?
    • Famitsu udostępniło dane ze sprzedaży gier i konsol w Japonii za ostatni tydzień. Jeśli chodzi o gry, to zwycięzca jest tylko jeden. Dragon Quest III Remake zanotował fantastyczny start. Jeżeli chodzi o PlayStation 5 Pro, to mówimy o dużym spadku zainteresowania. W zeszłym tygodniu było to 78 086 konsol, a teraz liczba wynosi 13 878. To jednak wciąż nieco więcej od PlayStation 4 Pro w analogicznym okresie. Switch błyskawicznie wrócił na pozycję lidera. Nintendo sprzedało w ostatnim tygodniu aż 62 158 konsol. Zobaczymy, jak sytuacja będzie prezentować się w następnych rankingach. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...