Samsung Galaxy S6 brak Nougat'a
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Pulse mi nie pasuje wizualnie do reszty kompa -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Pakuj sie w Sapphire Pulse. Po UV na śmigłach jest 1000 RPM pod obciążeniem, a na rdzeniu PTM. -
Przez wallec · Opublikowano
Nieprawda, b580 le zjechałem po całości i wywaliłem z kompa po 15 minutach Steel legend to klasa karta, mega jakość wykonania w tej cenie tj. 1202zl. Szkoda, że nie działa 120hz@4k (maks w 1440p obsługuje 120hz) ale nie zwracam jej - jest gituwa. Powrzucam różne wyniki w miarę użytkowania. -
Przez VRman · Opublikowano
Cwane nawet. W sensie, że logika w tym jest. Tyle, że to jest kierowane do osób z Make Trump Ego Great Again, z nadzieją, że nie wyłapią, że jest różnica między narracją a realiami. Gdyby faktycznie chciano przywrócić Ameryce przemysł, gdyby faktycznie firmy na wyścigi się przenosiły z produkcją do Ameryki w ważnych branżach, gdyby to wszystko było robione tylko z troski o dobro Amerykanów, umiejętnie i porządną, długoterminową strategią, to miałoby to sens, że najpierw będzie gorzej, ale potem lepiej, szczególnie w porównaniu z zostaniem "plażą" Chin, jakby pewnego dnia np. po wybuchu wojny o Tajwan, Chinole zaczęli szantażować USA zakręceniem dostaw ważnych rzeczy jak leków. Jedyny problem jest w tym, że Trump tak dba o gospodarkę USA jak nasz Jarosław jest patriotą dbającym o dobro Polaków. Niektórzy się na to nabierają.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi