-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
AntiLag+ u AMD został zbanowany w turniejach bo dawał zbyt dużo przewagi AMD też ma swoje technologie, ale z reguły spóźnione i za NV. -
Przez Send1N · Opublikowano
E tam podłączałem 2070S czy rtx 4070 z jednego kabla - obie karty +200W, 0 problemów. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A STALEKR 2 to co? Jak czytałem że w konsoli trzeba coś zmieniać bo npc czy coś innego się buguje i nie idzie przejść dalej, to myślałem że ktoś se jaja robi... a to faktycznie tak było/jest... Pierwsze KDC to też był festiwal bugów i ujowej optymalizacji? Czy tylko to drugie? -
Przez Spl97 · Opublikowano
Teoretycznie kable za złączem / dwoma złączami 6+2-pin są projektowane tak, żeby wytrzymały 150 W mocy. Bez problemów w praktyce wytrzymują 200 W, ale więcej to zależy od szczęścia . Na pewno można powiedzieć, że 300 W mogą nie dać rady wytrzymać, a wielu ludzi do dnia dzisiejszego daje się mylić, że jeden kabel z dwoma złączami 6+2-pin to 300 W mocy i daje radę tyle prądu zasilić. No nie, jeden kabel PCIe niezależnie od liczby złącz to i tak maksymalnie 150 W ma wytrzymać w teorii. Co do tańszych zasilaczy, pewnie się znajdą, ale trzeba liczyć się z tym, że nie będzie 80+ Gold (a ledwie 80+ Bronze), modularnego okablowania, trybu półpasywnego dla wentylatora itd. -
Przez hubio · Opublikowano
Rok 2024 kończy się dla Ukrainy dużymi stratami terytorialnymi, problemami logistycznymi i ciągłymi brakami w stanie osobowym jednostek frontowych. Szczególnie ostatnie trzy miesiące były dla ukraińskiej armii najgorszymi od wiosny 2022 r. https://wiadomosci.wp.pl/kijow-ma-w-rekach-coraz-mniej-atutow-pekniec-w-ukrainskiej-obronie-przybywa-7106419545205472a
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi