Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

moim zdaniem to bardzo dobry pomysł na prezent. Chyba nie ma dziecka, co by nie lubiło klocków LEGO, czy innych...;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Kerownyku zlociutky, jak ktoś ma w obecnych czasach kredyt, do tego go nadpłaca i do tego mu zostaje mu na cieszenie się życiem, to jest chyba wielkim szczęściarzem, albo mu do szczęścia wiele nie potrzeba Jak bierze po korek, to chyba już nie ma jak nadpłacać, chyba że przy okazji skokowo się zmienił dochód. Jak się nie ma pomysłu co zrobić z gotówką...to chyba nie mam żadnego pomysłu jak to ładnie ująć Zaś co do ostatniego: chciałem przekazać że nie zawsze jest sens odkładać życie na później. Życie mamy tylko jedno, każdy dzień przybliża nas do jego końca. W zależności od szczęścia, zdrowia itd, okolice ostatnich 20-40% tego życia będzie powiązane z brakiem sił, zdrowia itd na wiele rzeczy. Nie ma co odkładać życia na emeryturę.
    • O co chodzi? Przecież klubu nie rozwiązali.
    • Z jednej strony bym to zgłosił do Rady Etyki Mediów ale z drugiej jak ma się skończyć na "głębokim ubolewaniu" to szkoda w ogóle mojego czasu i zachodu.
    • No i masz 13h główny wątek plus kilka godzin na resztę. 20h to jest z pobocznymi, lizania ścian nie liczę bo tu można i 100h sobie dorobić   50h to tam trzeba niezle puste przebiegi robić 🤣
    • Zamieszczam listę, która krąży w sieci na temat nowego patcha który będzie pewnie na dniach wyposzczony:       **Naprawiono błędy w grze**       - Naprawiono różne przyczyny awarii związane z problemami z alokacją pamięci.       **Błędy w głównych zadaniach**       - Naprawiono softlocki i błędy w niektórych głównych zadaniach, które blokują postęp gry.       **Błędy graficzne**       - Usuwane są błędy graficzne, które spowodowały bezgłowe NPC, wadliwe ubrania lub złamane animacje twarzy.   - Poprawia również jakość i stabilność różnych efektów graficznych.       **Powiadomienia Quest**       - Powiadomienia Quest są również wyświetlane poprawnie w oknach dialogowych.       **Zachowanie NPC**       - Poprawia się zachowanie NPC, np. podczas poszukiwania schronienia podczas emisji.       **Wartości broni**       - Broń z ulepszeniami i modyfikacjami jest teraz bardziej wartościowa niż ich standardowa wersja.   Ps:wziąłem liste z Forum zagranicznego i przerobiłem ją na PL
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...