Płyta główna dla rtx 4700
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
zmieniłem żarniki xenon D1S , były od nowości, już naprawdę słabo świeciły Kupiłem led d1s 6000k od xende i stała się jasność, zarąbiście świecą. ciekawy jestem czy ci to zabangla, bo masz octavie 2 tu jest pełny can, auto na podwoziu golfa 5 PQ35, masz polifta, więc sterowniki te same co w golfie 6, leonie 1p poliftowym, a3 8p poliftowej.. tu już nie było nawet osobnych modułów, tylko jeden BCM, czy zabangla na tym w pełni to bose, skoro ono jest z a4 b6, czyli auta z my2001> łatwiej na pewno by było wrzucić takie coś z a3 8p, też tego pełno. jak ogarniesz to napisz. -
Przez Filip454 · Opublikowano
No jak masz kasę, to się kłócić możesz do woli Jak kasy nie masz to danych też -
Przez Colicab · Opublikowano
Musiał być pierd, bo dostałem PM tylko od @RyszardGTS i jestem, można mnie dalej czcić -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Piękne słowa tzn, drugie zdanie i tutaj nie ma problemu, chodzi zupełnie o coś innego i myślę, że chyba wiesz o co. Nie odwracaj kota ogonem kolego. Pierwszy post dotyczył spotkania, w którym uczestniczył polski przedstawiciel, Anglicy i Ukraina. I jeden z kolegów zwrócił uwagę, że nie ma tam polskiej flagi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi