Skoki napięć na GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Czy prawo do obrony jest chore? Mozesz się bronić na prawie każdy sposób. Jesli nie ma na to paragrafów to nie można za to karać. To podstawowa zasada państwa prawa. Na tym, że to nie jest przestepstwo. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
lvl nabity na botach, bo go nie ma w top 50 (315lvl+), za to jest jeden polak -
Przez evqze · Opublikowano
Bardzo się zastanawiam nad kupnem tego komputera https://www.morele.net/komputer-obsidian-prime-ryzen-7-9700x-32-gb-rtx-5060-ti-16gb-512-gb-m-2-pcie-8257483/, ale wiele osób odradza go. A co jeśli kupić inny gotowiec? Dlatego chciałbym zadać pytanie. Czy i5 14600k jest lepszym procesorem od amd ryzen 7 9700x? W grach i5 14600k ma więcej FPS i ma mniejsze temperatury. Wiem, że nie można ulepszyć do przyszłych generacji intel, ale w przyszłości to bym raczej ulepszył kartę graficzną lub po prostu kupiłbym nowy komputer. Obecnie mam GTX 1650 super, AMD ryzen 5 3500, 16 GB i w gry, które gram mam około 200 fps, ale komputer się zacina czasami. Czy połączenie i5 14600k i RTX 5060 jest dobre? Nie gram w bardzo wymagające gry, a mój monitor ma 1080p 144hz. Może kiedyś poprotu kupiłbym nową kartę graficzną RTX 7060 Ti lub RTX 7070, ale to dopiero za pare lat. RTX 5060 obecnie powinno mi wystarzyć. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Zidentyfikować, strzelać przy kontakcie wzrokowym. Serio.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi