Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie naprawić uszkodzenia widoczne na zdjęciach? Po użyciu kleju termoprzewodzącego wyrwane podzespoły, część z płytek pękła. Gdzie można dokupić samą płytę główną ? Czy jest w ogóle taka możliwość? Chciałbym nawet kosztem 3 tysięcy go naprawić. Tańsze to niż nowy kupować. 

20230917_181900.jpg

20230917_181627.jpg

20230917_181601.jpg

20230917_181517.jpg

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Cześć. Żona mojego znajomego poszukuje dwóch jak najlepszych komputerów biurowych, najlepiej z jednego sklepu z opcją złożenia. Chyba że są dobre gotowce. Komputery na firmę więc w cenie złożenie i wysyłka oraz obowiązkowo fakturka.  Komputery stricte do prezentacji typu power ponit, excela, programów księgowych itp. Niestety nie można przekroczyć założonej kwoty.         
    • Dobra, więc miły twórca tego naprawdę fajnego dodatku: Better Candles - Better Lighting (Remastered), po tym jak mu wczoraj trochę potrułem, podobno w wersji 1.8 wyeliminował "pop-up". Więc chyba już można źródła światła w grze stuningować pod swoje gusta. Przetestuję dokładnie później.
    • Ona ma hobby... stwarzające zagrożenie dla innych na drodze tak jak quadziarze i motorynkarze jeżdżący komuś po posianym polu. I te piosenki Gibsa... Paliwo zamiast krwi... Chyba zamiast mózgu. 
    • @caleb59 Próbuj. W mojej ocenie dostajemy z marszu dopakowanego NG, którego sobie pakowaliśmy modami. To mamy z marszu. Pozapinane mody. Pozapinane w ustawieniach "popawki", które kiedyś się modowało (udźwig, niezużywalność sprzętu, nieograniczone powietrze, itd. itd.). Niestety w moim przekaniu loteria sprzętowa i konfiguracyjna. RT +PT +ReShade +DLSS5 +NR +MFG* (i to w wersjach amator-rzeźbiarz) daje mix wybuchowy, który u mnie, co kwadrans robi wywałkę do pulpitu i monit do redów. Co winę ponosi? Będę drążył. Do tego RT&PT w niektórych miejscach wnętrz przekłamuje kolory i mój wiesio jest... rudy! Ta gra jest boska, ale... ponownie nexus & dolizywanie IMO.
    • Handlarz jej powiedział sprzedając auto , ze to ful wypas wersja, ma wszystko, więc wszystkie kontrolki się świecą I żeby nie słuchała bidoków w podstawowych wersjach, gdzie nic nie ma, kontrolki są po to żeby się świecić 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...