Lutowanie płyty głównej w msi gl75 laptop
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bunsen · Opublikowano
Cześć. Żona mojego znajomego poszukuje dwóch jak najlepszych komputerów biurowych, najlepiej z jednego sklepu z opcją złożenia. Chyba że są dobre gotowce. Komputery na firmę więc w cenie złożenie i wysyłka oraz obowiązkowo fakturka. Komputery stricte do prezentacji typu power ponit, excela, programów księgowych itp. Niestety nie można przekroczyć założonej kwoty. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Dobra, więc miły twórca tego naprawdę fajnego dodatku: Better Candles - Better Lighting (Remastered), po tym jak mu wczoraj trochę potrułem, podobno w wersji 1.8 wyeliminował "pop-up". Więc chyba już można źródła światła w grze stuningować pod swoje gusta. Przetestuję dokładnie później. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ona ma hobby... stwarzające zagrożenie dla innych na drodze tak jak quadziarze i motorynkarze jeżdżący komuś po posianym polu. I te piosenki Gibsa... Paliwo zamiast krwi... Chyba zamiast mózgu. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
@caleb59 Próbuj. W mojej ocenie dostajemy z marszu dopakowanego NG, którego sobie pakowaliśmy modami. To mamy z marszu. Pozapinane mody. Pozapinane w ustawieniach "popawki", które kiedyś się modowało (udźwig, niezużywalność sprzętu, nieograniczone powietrze, itd. itd.). Niestety w moim przekaniu loteria sprzętowa i konfiguracyjna. RT +PT +ReShade +DLSS5 +NR +MFG* (i to w wersjach amator-rzeźbiarz) daje mix wybuchowy, który u mnie, co kwadrans robi wywałkę do pulpitu i monit do redów. Co winę ponosi? Będę drążył. Do tego RT&PT w niektórych miejscach wnętrz przekłamuje kolory i mój wiesio jest... rudy! Ta gra jest boska, ale... ponownie nexus & dolizywanie IMO. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Handlarz jej powiedział sprzedając auto , ze to ful wypas wersja, ma wszystko, więc wszystkie kontrolki się świecą I żeby nie słuchała bidoków w podstawowych wersjach, gdzie nic nie ma, kontrolki są po to żeby się świecić
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi