Kalibracja monitora laptopa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Czyli ja nie byłem w stanie grać płynnie na 4090, a Ty piszesz, że wystarczy 4070Ti? Czemu tego nie pisałeś szybciej? Zamiast 5090 wziąłbym to 4070Ti! JESTEŚ NAJLEPSZY !!!!! -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ogólnie tak, da sie grać praktycznie w kazda wymagajaca gre na maxymalnych ustawieniach z DLSS P i FG. Czego nie da sie zrobic w VR niestety. Zauwaz, że nvidia i ogolnie Jensen jakos nie chwali sie wydajnoscia nowych RTX w VR, pomimo, że jest pare wideo na YT i 5090 potrafi zyskac nawet 100% wydajnosci nad 4090 z takim pimax crystal zapychajac 25-30GB vram. Jednak nie ma tam technologi FG x3 i FG x4, i jakby pokazywali porównania i zrobili tak jak robią przy prezentacjach to całą seria poza 5090 wyglądała by wrecz tragicznie. O ile 4070Ti radzi sobie w 4k nie radzi sobie w VR (2x [2160x2160]) nawet z DLSS performance, z właczonym RT. -
Przez denyx23 · Opublikowano
Witam, chce zmodernizować tanio komputer młodemu, na AM4. Głównie zależy mi na cpu,psu i ram 2x16 - ponieważ płyta a320, ma tylko dwa sloty, ale rozważę też jakiegoś mobasa w dobrej cenie. -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak przy ciaśniejszym cl nie idzie na tym samym takcie to podbij napięcie na ramie, oczywiście masz wbite 2T zamiast 1 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie widzę nic złego w tym jak czasem dyskusja się toczy, dopóki nie wchodzi w prywatne wojenki i wyzywanie się. Można nawet sobie głupio pożartować ale z wyczuciem. Bo to miękki grunt po którym lepiej umieć się poruszać. Gdybyśmy się zawsze ze sobą zgadzali to jaki by był sens dyskusji. Każdy ma swój styl wypowiadania się, czasem mniej czasem bardziej agresywny. Jeden będzie rzucał memami inny będzie przeklinał. Nie miej pretensji do kogoś że się z tobą nie zgadza. Tak jak nie miej pretensji że rozmowa nie zawsze jest o tym o czym tu uważasz że powinna być.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi