Nvidia RTX Quadro/A2000/A4000
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Oby wyszedł ten 6090 Bo mój 4090 czeka na konkretną zmianę -
Przez raziel88 · Opublikowano
Mam aktualnie windowsa na starym dysku ssd, niedawno zakupiłem nowy szybszy i chce na nim utworzyć nową partycję C. Myślicie, że w momencie instalowania systemu lepiej odpiąć chwilowo stary dysk aby się ze sobą jakoś "nie pogryzły"? -
Przez Send1N · Opublikowano
Ustaw plan zasilania "wysoka wydajność" w windowsowych opcjach zasilania i zobacz jeszcze czy czasem nie masz włączonego radeon chill w adrenaline software. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Można, jak najbardziej, lecz u mnie jak wleciał PCMR 4K RTX ON to już tak zostało. Będzie tylko jedna dobra karta RTX 6090, a reszta będzie średnia. -
Przez miro · Opublikowano
dobrze że netflix też robi lalkę, tam nie będzie takiego zakłamania rzeczywistości, wiadomo przecież że Łęcka była somalijską księżniczką a poważnie, dobrze i niedobrze że powstają prawie równocześnie dwie wersje, ta z Dorocińskim wejdzie we wrześniu do kin, muszą kasę zrobić zapędzając miliony uczniów do kin.odstrasza mnie trochę reżyser... My obejrzymy pewnie wczesniej tą na netflixie z Schuchardtem, mało komu będzie się potem chciało oglądać ta drugą... kurde, no ale Grease z Travoltą i Newton-John albo skrzypka na dachu też nie ? bo wiadomo Hair czy kabaret z tych staroci to już nie dla każdego.. lata temu nie mogłem sie przekonać do niczego indyjskiego, bo tam tańczą i śpiewają i każdy film trwa z 3 godziny zaczęliśmy niby " dla beki " - czasem słońce, czasem deszcz , wciągnęło nas dla mnie gatunek nei ma znaczenia, może być nawet horror
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi