Pentium D 1 712 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Wyjaśnione w filmie, zbiórka na pogrzeb w opisie w filmie.
j4z Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Na pogrzeb to się z urzędu dostaje. Mi starczyło jeszcze na skromną stypę dla 10 osób. A, to nie w Polsce
Pawcio Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Już myślałem, że chodziło o foresta: https://www.youtube.com/@Saito4T/videos
nozownikzberlina Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego to nie możesz napisać, tylko każdy musi oglądać ponad półgodzinny filmik aby ogarnąć o co chodzi? czy sam nie oglądałeś i w sumie nie wiesz?
Pentium D Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca W dniu 1.03.2026 o 04:51, ODIN85 napisał(a): Że na tragedii jeszcze chce zarobić? W dniu 28.02.2026 o 20:29, nozownikzberlina napisał(a): to nie możesz napisać, tylko każdy musi oglądać ponad półgodzinny filmik aby ogarnąć o co chodzi? czy sam nie oglądałeś i w sumie nie wiesz? Nic nie poradzę, że nie znasz angielskiego i po co mam coś streszczać dla ludzi którzy chłopa nie oglądają, i tak kasy nie dołożą. Kasę już uzbierali na pochówek.
lokiju Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) A co ma zrobić ktoś kto nie ma kanału na yt a co za tym idzie widzów? Dla innych pochówek jest za darmo? Zresztą wchodzenie w tak osobiste tematy na yt jest dla mnie niesmaczne. Gość sprzedał historie swojej rodziny za parę dolców. Edytowane 4 Marca przez lokiju
Rekomendowane odpowiedzi