Prośba o wsparcie odnośnie wyboru komputera do lotniczych symulacji komputerowych w symulatorach lotniczych i modelarskich RC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
widze go w cenie ok. 1k - w tej cenie mozesz urwać 990 pro od samsunga, ktory jest minimalnie szybszy i posiada DRAM co przy fakcie ze to bedzie jedyny dysk - dysk systemowy - moze dac te pare sekund szybszego uruchamiania systemu etc -
Przez Kyle · Opublikowano
~150W przepuszczane jest przez jedynie 6 rdzeni (z SMT), czyli przez fizyczny wycinek całego kawałka krzemu. To sprawia, że transfer ciepła jest gorszy, niż w przypadku przepuszczania identycznych 150W przez większą część rdzenia. Tym samym można było się spodziewać takich temperatur. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
jesli twoj budzet na monitor jest tak mocno ograniczony to ciezko bedzie znalezc cos dobrego - uzyj lupki bo gdzies byl temat w monitorach odn taniego monitora wybor masz miedzy G27Q2 GS27QA chyba ze znajdziesz cos uzywanego czy negatywne odczucia, jakie mam wobec tych podzespolów to juz hejtowanie spc? -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja tam nie wiem dokładnie, ponoć dla stabilności po nastawach warto trzymać poniżej 60stopni te DDRy. Jak mocne OC to czym niższe tempy lepiej. A nawiew dla tych pamięci z kartonowymi radiatorami robi bardzo dużo, u mnie jak mam wentyle bardzo nisko w budzie też potrafią pamięci wskoczyć ~55, zwiększenie rpm wentyli w budzie i większy przelot powietrza wyraźnie obniża tempy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi