-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez cichy45 · Opublikowano
Tego jestem świadomy. Ale to oznacza też że na pysk poleci cała budżetówka, urzędasy (PL ma chyba największą w stosunku do populacji armię urzędasów którzy przecież są utrzymywani z podatków, bo nic nie wypracowują), oraz imigranci. To jest w ogóle szok, że ktoś przyjedzie do naszego kraju i ma mieć wszystko za darmo, jak ja jadę na wakacje do innego kraju to muszę za wszystko płacić Świat tak oszalał, że kiedy mówisz że chcesz żeby własne państwo swoich obywateli nie traktowało gorzej niż obcych, to cię zwyzywają od rasistów, ksenofobów i nie wiadomo kogo jeszcze. Mam dość obecnego systemu, i życzę mu jak najgorzej. -
Przez jagular · Opublikowano
Tak czasami można, zwłaszcza w sytuacjach, kiedy ludzie nie czują się komfortowo z aparatem przed nosem. Ma to jednak pewne wady: - oczywisty wygląd zdjęć, z kompresją planów przez ogniskową, - wchodzisz w rolę podglądacza z ukrycia - to nie jest dobra rola..., - w miejscu chaotycznym, gęstym, dynamicznym, ciekawe ujęcia z tele będą bardzo trudne do zrobienia, a czasami po prostu niemożliwe Osobiście lubię najbardziej sytuacje, w których nie jesteś przed tematem, tylko w temacie, czyli foto uliczne z szerokiego kąta -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Wczoraj stanąłem przed dylematem czy zrobić po prologu uninstall czy jednak pograć trochę i zobaczyć co będzie dalej bo nie powiem - fabuła mnie trochę zaciekawiła. No i jak włączyłem jakoś koło 23 (że niby na chwilkę) to mnie wessało do 2 w nocy Przyszedł taki moment, że trzeba było rozstawić w swojej komnacie jakieś 4 pamiątki, w tym lusterko. No i tutaj wchodzi na pełnej kurtyzanie Dragon Pejcz Waligard: Rainbow Story Na szczęście dokonałem słusznego wyboru bo nie zdzierżyłbym w dalszej części jakiś onu/jenu, które widziałem w kreatorze postaci, gdzie wybrałem gotowca a konkretnie niby jakąś w miarę wg mnie babeczkę a jak się wczoraj jej dłużej przyjrzałem to serio zaczęła przypominać mi jakiegoś transa -
Przez Camis · Opublikowano
Nadal RASP może pozwać o grubą kasę, pod względem prawnym to bardzo śliski temat. Chyba że jakiś "haker" anonimowo udostępni -
Przez SethJames · Opublikowano
Zgadza sie, ale przykladowo fsr jest tragiczne I przy ruchu robi sie pokaz mydla, szemrania I innego gowna. Dls quality wyglada kozacko, reszta wedlug mnie srednio. A pssr to jedna wielka niewiadoma, nieufam nikomu musze to zobaczyc ha wlasne oczy. FSR weyglada dobrze statycznie, ruch psuje wszystko jest niestabilnie
-
-
Aktywni użytkownicy