Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gothic · Opublikowano
Nikt by nie narzekał za tymi modami takim kosztem. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
WSZYSCY POLACY TO FASZYŚCI i RASIŚCI a nie czekaj, debile znajdą się w każdej nacji -
Przez deny486 · Opublikowano
Witajcie Planuję lekko zmodernizować swoje GPU pod nowe gierki (w tym Stalkera 2). Obecny sprzęt: I5 10400f 32gb ram 3200 RTX 2060 Be quiet! 600W Zastanawiam się nad zakupem RTX 4060 bądź RTX 4070. Z tym, że chciałbym się Was dopytać czy jest sens brania 4070 czy procesor będzie mocno ograniczał? Chodzi mi głównie o gierki AAA w rozdzielczości 1920x1080. Budżet to tak max 2-2,5 tys lecz im mniej tym lepiej. Procesor planuję zmieniać ale to za rok może dwa przy bliższej premierze GTA 6. Co doradzicie? Mocniejszą rozbudowę CPU, Ram planuję dopiero koło premiery GTA 6. -
Przez Winter · Opublikowano
Jakbyś nie wiedział to wojna zaczęła się w 2014 roku. Wystarczy połączyć kropki, ale od was nie można za wiele wymagać. -
Przez Marches · Opublikowano
Tak czy siak, mamy możliwość stworzenia fajnego forum, z dużą ilością wiedzy, prawdziwej wiedzy a nie reklamowej jak w przypadku KS czy innych już spleśniałych produktów. Szczerze to powiem tak, że jestem na wielu grupach na FB, ale tam to jest według mnie tragedia i ciężko o jakąś specjalistyczną wiedzę, tam raczej jest na zasadzie "kup, albo nie", a IThaRDWARE, mogło by pójść śladami starego pclaba czy purepc i robić fajne testy (wiem ze trzeba $$, ale pojawi się ruch na stronie, kasa z reklam, to pojawią się i sponsorzy), a to jest nie ocenione. Szkoda tylko że jesteśmy 20 lat starsi i każdy z nas ma jakieś tam życie, lepsze, gorsze, a pasja do komputerów już nie jest taka sama. Chociaż w moim przypadku cały czas jest aktualna tylko od strony programistycznej, ale hardware to coś, co lubię nadal.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi