Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Nic nie jest pewne i stałe gdyby wielcy wynalazcy prezentowali twoje podejście bracie to do dziś siedzieliśmy w lepiankach i polowali na zwierzę przy pomocy maczugi Nie było zamachu z jednego prostego powodu w katastrofie smoleńskiej zginęły osoby które zostało łatwo zastąpione przez innych i nic się nie zmieniło nadal ten sam kierunek -
Przez PaVLo · Opublikowano
U mnie top of the top, to ... DIABLO 3 Najgorzej wydane 200zł na wersję pudełkową. Wtedy podjarany świetną dwójką i zapowiedzią czym to trójka nie będzie zakupiłem ją. Z trudem przemęczyłem podstawowy poziom trudności, zacząłem koszmar, ale tak mnie nurzuła, że ją porzuciłem i nigdy nie wróciłem. Niedawno kupiłem czwórkę na Steam, ale pograłem kilka godzin i wróciłem do Starfield, ciekawszej jednak gry -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja kupiłem te https://allegro.pl/oferta/2x-czarne-zapasowe-wymienne-nauszniki-na-sluchawki-do-naprawy-sluchawek-15282801673 dobra jakość i nigdy więcej padów z eko skóry komfort jest nieporównywalny względem oryginałów które przyklejają się do uszu + jest o wiele chłodniej, przez pierwszy dzień można mieć wrażenie że trochę mniej tłumią otoczenie co jest normalne przy bardziej oddychającym materiale ale po kilku godzinach się przyzwyczajasz i zapominasz a plusów jest więcej. A co do spasowania to nie jest tak że któreś nie pasują jeżeli masz w opisie że pasują tylko założenie wymaga odpowiedniej techniki, często można mieć wrażenie że pady zwyczajnie nie pasują bo ktoś nie umie po prostu ich założyć, przyznam szczerze że z tymi które podlinkowałem wyżej też szarpałem się 15 minut -
Przez Send1N · Opublikowano
Jakim cudem ci to umkneło jak to jest faktem od 3 lat a byłeś przykładowo na pclabie regularnie -
Przez brainq · Opublikowano
No sekiro czy BG3 to dobrze trzymają cene i nigdy nie widzialem poniżej stówki.
-
-
Aktywni użytkownicy