Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kandelabros · Opublikowano
Nie wiem czy oni cokolwiek musieli interpretować skoro wzięli za pewnik wpisy i książkę Thomasa Lockleya, która okazała się kompletną fikcją i bzdurą. Ja nie jestem w stanie tego pojąć, mają Japonię, nawet nie musieliby się specjalnie wysilać, wystarczyłby nudny gniot typu Valhalla i praktycznie sukces murowany. Ale nie, odklejenie wzięło górę, asfaltowy samuraj walczący przy hip-hopowych rytmach (facepalm). -
Przez Send1N · Opublikowano
@Pentium D moge ci opchnąć fajne chłodzonko na ram po moich modyfikacjach (zastąpione oryginalne głośne wentyle corsaira przyjemnie pracującymi fanderami 60x60 max 2500rpm) + naklejone chromowane logo corsaira używane może z 2 tygodnie leży w szufladzie od 3 lat bo mi nie wchodzi przy chłodnicy 280 na topie. -
Przez ernorator · Opublikowano
Jak ktoś już napisał środa - prezentacja Czwartek - sklepy Piątek - odbiór z paczkomatu -
Przez CavieZ · Opublikowano
no widzisz . Tak się kręci świat widzę że jesteś młodą osobą i graczem , skoro to dla ciebie jest zaskoczeniem. Podpowiem : żadna produkcja nie zadowoli wszyskich. -
Przez Funky Koval · Opublikowano
Space Marine 2. Prawie 400 zł w piach. Miała być gra a dlugo a po skonczonej kampanii od multi sie odbilem Diablo 4 to samo. Nie moge sie zmusic do grania mimo ze ponoc jest juz o wiele lepiej
-
-
Aktywni użytkownicy