Czy pojawiły się już jakieś informacje, jak będzie wyglądać specyfikacja i3-15th ?
To co najbardziej mnie zastanawia, to czy będzie mieć dołączone E-cores, czy zostanie jedynie z P-cores.
Cześć @r4czku, alternatywnie, polecam rozważyć platformę AM5, jeśli celujesz w gaming. W przyszłości warto pomyśleć o monitorze 2K, a z AM5 będziesz przygotowany na nową serię RTX 50xx, które pojawią się w przyszłym roku. W zestawie jest 8 rdzeniowy R7 7700, mocny zasilacz z natywnym złączem 12VHPWR i 10-letnią gwarancją, płyta główna z Wi-Fi i solidna, przewiewna obudowa z dużą ilością miejsca.
czytałeś wcześniejsze posty ?
nie musisz robić flashowania przed złożeniem, bo bios nawet najstarszy na x870 obsługuje 9800x3D
gdybyś jednak chciał to msi pozwala mieć tak wszystko złożone łącznie z procesorem i pamięciami, albo goła płyta...
nowszy bios można wgrać później, po postawieniu systemu i tu znowu msi pozwala żeby nie robić tego z pendrive a wystarczy rozpakować zip na dysk C, potem w biosie flaszując podać mu tylko ścieżke do pliku
to już co kto lubi, tu nie widzisz nic, działasz na " czuja" i wpatrujesz w migające diody
wgrywająć póżniej z biosu czy nawet aplikacji pod windows od msi widzisz postęp
Szczerze strasznie się czuje zniesmaczony ta konsola, serio nie potrafię uzasadnić sobie dokładania do tego modelu tyle kasy, temu zarzadalwm zwrotu. Kupiłem nowy hdmi i dzisiaj będę testowac to co ostatnio ograłem czyli hogwarts legacy, bez generatora klatek powinienem na luzie 60fps mieć w grze przy wyglądzie dużo lepszym niż konsola, tak, że tego no...