Wpływ kopania kryptowalut na żywotność kart graficznych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
9850 ma lepszy bin, wedlug mnie w podobnej cenie 5-10% lepiej wziać szybszego. Czesc 9800x3d to w ogole 5.3Ghz do 5.35Ghz jezeli mowa o stabilnym zegarze. Takiego ma Jay, Wiec zawsze moza kupic 9850 i zrobi ładne UV -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak w biosie testowo ustawisz na sztywno 0% rpm w trybie pwm lub w trybie dc ustawisz najniższą możliwą wartość napięcia i zatwierdzisz to nadal nie przestają się całkowicie kręcić? jeszcze nie spotkałem się z wentylatorem aby nie był wstanie zatrzymać się całkowicie po takim ustawieniu w biosie, z arcticów to miałem wszystkie możliwe wersje w rękach -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@michasm oczywiście, ale Ty sprzętu nowego nie potrzebujesz, masz na starym to jedziesz na takim, i ludzie jak mając kupować nowy sprzęt pod gry czy inne zastosowania to nie popatrzy nawet na DDR3 bo raz albo taki sprzęt posiadają albo nie chce starego "szrota" o to mi chodzi, że ceny DDR3 może i pójdą/poszły do góry, ale one realnie mają znaczenie mniejszy % zbytu/zapotrzebowania niż DDR4 czy 5. Ja tam nikomu nic nie bronię, tylko gównie rozchodzi mi się o to że DDR3 to jest już niszowy towar 🙂 -
Przez lukadd · Opublikowano
@hubio Cities Skylines to dość mocno siedzi na procesorze, więc mocniejszy proc i szybsze pamięci wskazane nie tylko ilość. Do jakichś mniej wymagających gierek indyków tak, ale ogólnie to raczej nie ma sensu się pakować w takie stare serwerowe graty. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie wycofaja i to ponoc amd oficjalnie pisalo Beda oba cpu sobie zyly.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi