sc0rpow 13 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Być może rozwiązanie jest proste, ale kompletnie nie mogę tego nigdzie znaleźć. Mianowicie chciałbym, żeby programy takie jak word, excel, power point, access, publisher i onenote widoczne po prawej stronie pulpitu były też widoczne w menu start po otworzeniu "wszystkich programów". Dodaję screena dla rozjaśnienia sytuacji: Czyli to co jest zaznaczone na pupicie chciałbym mieć we "wszystkich programach" po otworzeniu menu start. Da się to jakoś ogarnąć? Czy pozostaje jedynie przypięcie tych programów do zwykłego menu start? Powiem jeszcze, że normalnie po instalacji pakietu office na świeżo te programy z pakietu office tam już były (we wszystkich programach). Tyle że je usunąłem. Potem chciałem przywrócić i tu pojawił się problem bo nie wiem jak to zrobić
MadDog 303 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Przeciągnięcie nie działa? Edytowane 31 Października 2024 przez MadDog
sc0rpow 13 Opublikowano 31 Października 2024 Autor Opublikowano 31 Października 2024 1 godzinę temu, MadDog napisał: Przeciągnięcie nie działa? Po otworzeniu menu start kliknięcie czegokolwiek innego, niż to, co znajduje się w samym "menu start" powoduje od razu zamknięcie całego menu start.
MadDog 303 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Kurde nie wiem czy przypadkiem w Windowsie 7 nie dało się otworzyć menu start jak najedziesz na przycisk START i na niego klikniesz prawym przyciskiem i dasz otwórz? Coś mi świta, że tak można było chyba to otworzyć.
caleb59 1 633 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Cytat C:\Users\(twoja nazwa użytkownika)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs I po prostu przenieś tam potrzebne skróty do programów. 1 1
sc0rpow 13 Opublikowano 31 Października 2024 Autor Opublikowano 31 Października 2024 2 godziny temu, MadDog napisał: Kurde nie wiem czy przypadkiem w Windowsie 7 nie dało się otworzyć menu start jak najedziesz na przycisk START i na niego klikniesz prawym przyciskiem i dasz otwórz? Coś mi świta, że tak można było chyba to otworzyć. Niestety, wtedy można jedynie włączyć "właściwości" i "eksplorator windows". 2 godziny temu, caleb59 napisał: I po prostu przenieś tam potrzebne skróty do programów. Działa Wielkie dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi