Padł dysk czy system?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Nie nie, do autora. -
Przez Isharoth · Opublikowano
@Vulc Niestety widać sporo niedoróbek, ale mimo to nadal wciąga klimatem. Brakuje mi rzeczy które były w SoC. Już nie mówię o samym A-Life, ale np. tego że po najechaniu kursorem na postać było widać z jakiej jest frakcji. Tak samo było więcej informacji o naszym bohaterze. Oprócz tego w SoC był ranking Stalkerów i można było spotkać w świecie gry tych, którzy byli w tym rankingu. Jak zginęli to znikali z tej listy. I sam Naznaczony mógł się też po niej piąć. Wszystko wydawało się jakieś takie żywe i bardziej realistyczne. O CS i CoP nie powiem za dużo, bo nigdy ich do końca nie przeszedłem. Ale SoC traktuję jako wzór. Grałem w tę grę przez długie godziny. Ekonomia też jest kiepsko zbalansowana. Mam wrażenie że gra zachęca żeby unikać jak najwięcej walk, bo praktycznie przy większości z nich wychodzimy na minus. No i nie lubię tego płaskiego radaru. Wolałem kwadratowy radar i to że widziałem kropki w postaci NPC/przeciwników na mapie. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Moim zdaniem 4K zabija ci RTX 4090, tzn pamięci jej brakuje dlatego masz stutter. Oczywiście może to być tez wina połączenia ale widziałem dziś na filmiku (dawałem linka wyżej) gdzie kolas stojąc na lotnisku miał zajętą prawie cala pamięć na swoim RTX 4090, co dopiero jak jesteś nad takim NY. Jeszcze dużo roboty przed nimi, łącznie z optymalizacja zużycia pamięci. -
Przez pawciog · Opublikowano
Podłączyłem monitor do płyty głównej (CPU 13900KS) tym samym kablem DP, ustawiłem odświeżanie 180Hz i 6h próbowałem odtworzyć problem, wyłączałem i włączałem dziesiątki razy - nie udało się, problem nie wystąpił. Wygląda na to jakby karta graficzna Asus Strix RTX 4090 była źródłem problemu. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Coś wiem na ten temat, ja grałem w Crysisa na Win XP z modem na DX10, to był wyczyn.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi