Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Isharoth · Opublikowano
Nowy filmik. Chyba jeszcze nikt nie wrzucał. Widać trochę ten downgrade graficzny. Ale mi to nie przeszkadza. Gameplay i klimat ważniejsze. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Umpero Chodzi Ci pewnie o SP. Silicon Prediction - czyli najprościej mówiąc potencjał krzemu, im wyższy tym lepszy. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Niektóre gry są po prostu za długie, żeby utrzymać uwagę gracza na taki czas. Myślę że 20-40h spokojnie można przejść, ale wiele gier ma różne wypełniacze, które wydłużają je do nawet +100h. W BG3 jest jeszcze o tyle dobrze, że pod względem zawartości, ta gra wypada całkiem nieźle. Nie przychodzą mi do głowy żadne wypełniacze, nawet poboczne zadania były ciekawe. Ja przeszedłem pierwszy raz bez problemu, ale z powrotem jest już trochę gorzej. Sama gra mi się bardzo podoba, ale trudno wkręcić mi się w mechaniki D&D 5e. Po prostu nie przepadam za 5e, a grałem zarówno w wersji papierowej ze znajomymi, jak i w BG3. Zdecydowanie wolałem starsze wersje D&D i aktywną pauzę np. z Neverwinter Nights. I NWN przeszedłem naprawdę wiele razy, mimo że tam kampania (w jedynce) nie ma nawet podejścia do tej z BG3. -
Przez Umpero · Opublikowano
Jak się nazywa ta funkcja u Asusa? Rozwiniesz skrót PB? -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Jedna z ładniejszych gier, w jakie miałem okazję grać.
-
-
Aktywni użytkownicy