Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
2 tygodnie temu sprzedałem 5800X3D bez gwarancji za 1200 na OLX. Możliwe, że jakbym był bardziej cierpliwy to poszedłby i za 1300 ale nie zależało mi na wyciągnięciu każdego grosza a szybkiej sprzedaży, wisiał jakieś 3 dni. -
Przez Boldwyn · Opublikowano
Doczytaj, co to jest warunkowe umorzenie i czym się różni od umorzenia postępowania - przede wszystkim oznacza, że wina oskarżonego nie budzi wątpliwości a umorzeniu podlegają tak naprawdę środki karne. Pod tym względem jest dość podobne do kary w zawieszeniu. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kanzu miałem sporo Astrali LC w ręku. Na prawie 10 sztuk tylko w jednym egzemplarzu w zasadzie cewki były deprymujace. Tak, jeżeli chodzi o wentylatory to mam phanteksy t30 w push/pull na topie. Maksymalnie wkręcają się do 60% czyli jakieś 1100rpm. Nie widzialem nigdy więcej jak 55 stopni na rdzeniu i 72 na memkach, mówię tutaj o pełnym poborze na poziomie 600W. W grach normalnie to jest przedział 45-52 stopnie w zależności ile watów wciąga ofc. -
Przez Zryty · Opublikowano
A co myślicie o tym ? https://www.x-kom.pl/p/1309189-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-rtx-5080-windforce-oc-16gb-gddr7-dlss4.html Miałem kiedyś Windforce GTX680 i pracował u mnie 7 lat non stop. Dodatkowo w media expert w ratach można go wyrwać w cenie 4 229,01 biorąc na raty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi