Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Above · Opublikowano
Czyli czekamy na FSR 5 z podobnym poziomiem :p tylko po drodze muszą naprawić FG szybko. -
Przez TheMr. · Opublikowano
@skypan Krzywdę w czym? To ustawa z 2015 albo 2016 roku wprowadzona za PiSu, której nie miałeś dosyć sił by zrozumieć. A wszystko jest jasno napisane. -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Rozwiązanie dla tych co by chcieli podpiąć pc pod tv i obsługiwać go z kanapy -
Przez jankooo · Opublikowano
To było o tobie właśnie. Klasyczny przykład forumowego teoretyka, który nie ma danego sprzętu, ale poucza/krytykuje innych. I te cenne uwagi mające mnie znieważyć bez żadnego argumentu do dyskusji. Jak ktoś się z tobą nie zgadza to zawsze na nich plujesz? Bo chyba nie tylko na forum masz taką manierę? Co nie? Jedyny sensowny argument jaki tu padł to jest to, że powinienem wymieniać do skutku. Ignorując całą resztę, która podałem. Czytając odpowiedzi wnioskuje, że nie wiecie o czym tak naprawdę piszecie i tylko sobie wystawiacie opinie bijąc pianę i wprowadzając toksyczne uwagi bo "ktoś chyba mi depcze w ogródku" kiedy zupełnie sensownie idę drogą obok. Tyle w temacie -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Te chińskie płyty mi się nie podobają, MSI, ASRock, Asus itp. pełen ATX to mi się podoba jak już
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi