Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez fuzz · Opublikowano
Pentium mam nadzieję się nie obrazi, że wrzucam tu swoje drutowanie. @cherbi @Send1N Wrzuciłem na aorus 2080s 2xp14 pro, uszczelniłem taśmą gaffer I jest ciszej i chłodniej niż na stock 🥳 stock shroud zostawiłem, bo trzebaby ściągać heatsink, a nie chciałem bo jest ptm. Ta abominacja zajmuje z 5 slotów. 😁 -
Przez nietypowy · Opublikowano
No tak, od dawna wiadomo, że są pisane u nas. Chyba ze coś się zmieniło ostatnio -
Przez kubon · Opublikowano
jak na długo to by sie przydało coś z nowszych serii ale budżet nie pozwala, a starsze prądożerne mogą zaraz paść... https://www.olx.pl/d/oferta/gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-gddr6-nowa-CID99-ID16r6su.html 7700xt w tej kasie bedzie chyba najsensowniejszy tu nawet nowy sie trafił -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Łykasz wszystko jak pelikan. Wiesz, że osoba która wrzuciła tego posta a którą powieliły wszystkie media już go usunęła i się zawinęła ? Przypadek czy celowe działanie? -
Przez VRman · Opublikowano
Racja. Ale dostaniemy na raz: na 90% brak dobrych gier i na 60% kartofla Jakby miały wyjść gry jak w pierwszych 3 latach od premiery PS2, to fakt, pobiegłbym do sklepu choćby tam wstawili Ryzena 5600 i Radeona 9060 8GB. I jeśli moje obawy są trafne i Sony zakładało, że da kartofla, ale jakoś to przepchną dzięki AI, przez co celowali w np. 32-48GB RAMu, to ciekawe co zrobią jak minie rok 2028 a powrotu cen RAMu z 2025 nadal nie będzie widać na horyzoncie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi