Seria Legion, Legion Pro, Slim, Pro 5/7 - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
3% VAT i zlikwidowanie obniżonej stawki VAT 10%. Ała. "Narodowcy" dostali się do władzy . Ci co niby mają uzdrawiać dane państwo, i "zależy" im na dobru państwa . Memcen pierwsze co by zrobił to by wpuścił "niskie" podatki jak Morawiecki. Z pewnością wpłynie to negatywnie na gospodarkę Słowacji, inflacja wystrzeli. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Dziennikarze prowadzący rozmowę zapytali również, czy Węgry przyjmą polskich uchodźców politycznych. W odpowiedzi premier Węgier oświadczył: "Oferujemy schronienie każdemu, kto spotyka się z prześladowaniami politycznymi w swoim kraju". Za chwilę Bodnar nie będzie miał kogo ścigać. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Cóż, cena gazu na rynku jest niespokojna. Nie wiem czy nadal nie kupujemy gazu na podstawie ceny ropy. Zdecydowanie ta decyzja wpłynie na notowania partii rządzącej, ale to nie pierwszy raz kiedy PO nie idzie drogą populistów. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Skoro poczułeś się obrażony, to sam się wrzucasz w ten worek o którym pisałem, nie? Logika jest tutaj prosta. I tak, skalperzy są w zdecydowanej większości winni wysokim cenom elektroniki dzisiaj. Fakt, że znaleźli się ekhm, naiwni, którzy zapłacili nawet 20% ponad cenę MSRP - o takich płacących 2-3x nawet nie wspominam - zachęciło tylko producentów do ustalania absurdalnych cen za sprzęt. Skoro są chętni, to w czym problem? Skoro zapłacili skalperowi to zapłacą w sklepie, jeszcze z pocałowaniem ręki Tam się wszystko ma finansowo zgadzać. Sklepy na początku pandemii wypstrykawszy się ze stocku zanim się pojawił pierwotnie nie podnosiły ceny, ale patrząc co się dzieje ta zaczęła rosnąć chwilami wykładniczo. A i tak preordery do preorderów się znalazły. To jest patola z którą można walczyć tylko siedzeniem na rzyci i czekaniem, aż cena spadnie do rozsądnego poziomu. Innej broni nie mamy. A szybciej z cen w mojej opini zejdzie sklep niż skalper, bo sklep chce sprzedać a nie trzymać zapas. Stąd też np. szybkie obniżki cen na PROsiaku. Widać konsole leżą. I znów nie Ciebie się to tyczy ech, a to ponoć ja nie potrafię nerwów na wodzy trzymać. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Śmierdzi tym, że służby mają haki na obecny rząd i mogą przed wyborami prezydenckimi je odpalić jako swoista Sowa 2.0. Dlatego możliwe jest, że cały czas tych trzymają, co rządzą służbami, ale akurat to co się tam dzieje, leci jednak na konto Siemoniaka.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi