Skocz do zawartości

Xbox Series X|S - Oficjalny Temat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.jpeg.2c14fda19867cc6cb98ddb88a12c678c.jpeg

Dla równowagi musi być konkurencja, jaka ona byłaby słaba, zła, lub nijaka - aby PS6 bez napędu nie był droższy, niż 1500 euro netto bez VAT’u :E 

Rozmowa o Xbox Series i Game Pass’ie ;) 

Edytowane przez kanon7
  • kanon7 zmienił(a) tytuł na Xbox Series X|S - Oficjalny Temat
  • Mar_s przypiął/eła ten temat
Opublikowano

To jednak ktoś na tym forum ma xklocka? :E

Ostatnio zastanawiałem się, czy w ogóle do tego przyznawać się. Fakt faktem, wolę na kompie ograć niektóre tytuły niż na xklocku. Chyba też nie ma nic ciekawego do ogrania na tej konsoli...

Opublikowano

Chodzi po głowie konsola na pewno nie PS PRO, głównie po to żeby usiąść przed tv i pograć i syn ma też 6 lat i powoli chyba mógłby pograć w jakiś psi patrol/minecraft (gra na pc an padzie)

Pytanie czemu tak popularny jest PS5, a o XBOX cicho, ja się skłaniam ku XBOX ze względu nap na Game Pass. Ale czy dobrze myślę? To samo pytanie zadałem w temacie ps i

Opublikowano

Cóż, bo nie ma w co grać:)

Series x to dopracowany, dobry sprzęt, ale Microsoft olał konsole i skupił się na Game pasie. nie ma gier stricte na xboxa, zachęcających do jego zakupu, wszystko co łaskawie wypuszczą równocześnie jest na PC, w tym samym gamepasie. I na razie od 4 lat skupują studia i nic z tego nie wynika. 
I samych marek jest mniej i nie są tak silne jak te od Sony. 
Forza - fajna ale jest na pc

Gearsy - dopiero ma wyjść nowa cześć po latach

Halo - średnie, niczego nie zwojowało

I choć ps5 to konsola remasterów, to ludzie wolą zagrać w hiciory z ps4, których jest sporo, w znacznie lepszej jakości i płynności. 

• Thanks 1