Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Jak celujesz w 240-360hz to 7800x3d w zupełności wystarczy do csa aby utrzymać odpowiednio wysoki fps, zestaw dobrałeś całkiem sensowny, zmieniłbym zasilacz na https://www.x-kom.pl/p/1098313-zasilacz-do-komputera-msi-mpg-a850g-pcie50-850w-80-plus-gold-atx-31.html zamiast tego supremo, taniej i lepiej + masz w nim tryb pół pasywny którego FM6 nie posiada, co do pasty kryonauta bym odpuścił.. lubi szybko wysychać i robić wżery na stopkach chłodzeń w cenie 1g masz 4g Arctic MX-6 https://www.x-kom.pl/p/1094285-pasta-termoprzewodzaca-arctic-mx-6-4g.html -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja póki co najwięcej zużyłem 3 kulki przy walce i to był jeden z bossów Antumbry, ten co ma miecz taki żółty z dziwnym zakończeniem i jego skill to 3 takie fale. Ostatnio biłem bossa z włócznią i był easy- wprawdzie za drugim razem, parowanie, czasem oślepienie, uniki i cały czas go klepałem- dosyć agresywnie i musiałem się pilnować, poszło kilka sztuk jedzenia, na bossy idę w 1h+ tarcza, tak mi się dobrze gra, do tego pogoń wrony- jako skill, pod RB mam ten skill co leci przed siebie- z bossa 2 aktu, nie mam gry odpalonej i nie pamiętam nazw. Do tego mając możliwość użycia błyskawicy, czyli przy RB+RT+LT praktycznie leci ładny single dmg i aoe jak trzeba, więc szybko spada HP. Póki co jestem w 8 rozdziale, niby trudniejsi bossowie będą później. -
Przez Kyle · Opublikowano
@Mizu banding/"black crush" zależy od sterowania (linearyzacja gammy, dokładność przetwarzania gammy, przez elektronikę monitora, tudzież efekty po kalibracji), a nie od "QD-OLED vs WOLED". Także przy poprawnym sterowaniu (ew. też po kalibracji) na obu typach ekranu nie powinno być bandingu na gradientach, lub sprasowania detali w cieniach. Zaletą WOLED, w układzie RGWB, jest już dobry rendering czcionek pomimo ClearType i brak świecenia czerni przy oświetlonym pomieszczeniu (na QD-OLED jest problem z tym świeceniem czerni i sprowadzono to do raczej dobrego poziomu dopiero przy tych ASUS z filtrem ... ale żal mi dawać za PG32UCDM3 jakieś 6000PLN, a poza tym i tak preferuję raczej mat (byle nie egresywny), choć znowu w tym PG32UCDM3 rozpraszanie zrobili stosunkowo dobre jak na "lusterko". ... tylko nadal nie widzę sensu dopłaty 2400zł. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Walka z państwem u pana Hubio część 2137. Lepiej napisz jak tam operacja guza, albo przeszczep by cię kosztował. Bo byś się nie wypłacił do końca życia a kredyt to byłby równy ładnej kawalerki w centrum 450 zł to jest mizerna kwota, płacę 2k zł co miesiąc i jakoś nie stękam co rusz, bo wiem że mógłbym żyć na zachodzie i płacić dwa razy więcej. Chcesz mieć szybciej? Dopłać do NFZ trzykrotność obecnego budżetu, otwórz więcej palcówek i zatrudnij więcej lekarzy A, zapomniałem, ty chcesz na już płacąc 0 -
Przez Hard Reset · Opublikowano
A jakie to funkcję ma nvidia za które warto dopłacać ponad 1000 zl do podobnej wydajności kart Rx9070xt vs rtx5070ti? Ja dalej bym tyle nie zapłacił za rtx. Wiadomo że dla kogoś coś jest warte tyle dopłaty, dla mnie nie. Tak samo jak różnica ceny między rtx5080 a rtx5090 moim zdaniemiem nie jest warta dopłaty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi