Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez robbo2k · Opublikowano
Nic sie nie będzie działo wszystko będzie działać doskonale. -
Przez Reksio · Opublikowano
Czy pojawiły się już jakieś informacje, jak będzie wyglądać specyfikacja i3-15th ? To co najbardziej mnie zastanawia, to czy będzie mieć dołączone E-cores, czy zostanie jedynie z P-cores. -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć @r4czku, alternatywnie, polecam rozważyć platformę AM5, jeśli celujesz w gaming. W przyszłości warto pomyśleć o monitorze 2K, a z AM5 będziesz przygotowany na nową serię RTX 50xx, które pojawią się w przyszłym roku. W zestawie jest 8 rdzeniowy R7 7700, mocny zasilacz z natywnym złączem 12VHPWR i 10-letnią gwarancją, płyta główna z Wi-Fi i solidna, przewiewna obudowa z dużą ilością miejsca. -
Przez mimuszek · Opublikowano
czytałeś wcześniejsze posty ? nie musisz robić flashowania przed złożeniem, bo bios nawet najstarszy na x870 obsługuje 9800x3D gdybyś jednak chciał to msi pozwala mieć tak wszystko złożone łącznie z procesorem i pamięciami, albo goła płyta... nowszy bios można wgrać później, po postawieniu systemu i tu znowu msi pozwala żeby nie robić tego z pendrive a wystarczy rozpakować zip na dysk C, potem w biosie flaszując podać mu tylko ścieżke do pliku to już co kto lubi, tu nie widzisz nic, działasz na " czuja" i wpatrujesz w migające diody wgrywająć póżniej z biosu czy nawet aplikacji pod windows od msi widzisz postęp -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Szczerze strasznie się czuje zniesmaczony ta konsola, serio nie potrafię uzasadnić sobie dokładania do tego modelu tyle kasy, temu zarzadalwm zwrotu. Kupiłem nowy hdmi i dzisiaj będę testowac to co ostatnio ograłem czyli hogwarts legacy, bez generatora klatek powinienem na luzie 60fps mieć w grze przy wyglądzie dużo lepszym niż konsola, tak, że tego no...
-
-
Aktywni użytkownicy