Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Musiałem trochę zwiększyć  temperaturę w obudowie aby podgrzać ram więc odpaliłem furmarka w 768p i normalnie szok. GPU około 60 - 65*C a hotspot 95 - 100*C, throttling i wentylatory pod 2500 rpm. Będę musiał później sprawdzić w 1080p jakie są temperatury bo może to tylko taka specyfika małej rozdziałki i wyższego przez to fps. Byłoby śmiesznie gdyby pasta spadła z klifu po niecałych dwóch tygodniach :E

Edit: wszedłem w poddział AMD w kartach graficznych - pusto. Teraz patrzę, że w kartach graficznych są tematy z AMD i nvidia w tym zbiorcze więc po co te poddziały? 

Edytowane przez Pentium D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Przenosi na główną lokalnie. Znowu za wcześnie dla Ciebie :E

3 godziny temu, Send1N napisał(a):

Jak najbardziej 6800 jest znacznie lepsza tym bardziej z tego typu dopłatą ma to sens ;) 

Jak tak popatrzyłem na testy to jest trochę lepiej, ale czy mi się na prawdę chce zmienić kartę 🤔

Ostatnio chorowałem na rtx 3080 jak były te problemy w TLOU, ale już chyba przeszło. 

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano
6 godzin temu, Pentium D napisał(a):

Jak tak popatrzyłem na testy to jest trochę lepiej, ale czy mi się na prawdę chce zmienić kartę 🤔

No tam gdzie na 6700x masz przykładowo 75fps na 6800(nonXT) masz 95 więc jak dla mnie to różnica znaczna, za 250zł dopłaty upgrade jak najbardziej ma sens.

Opublikowano
23 minuty temu, Send1N napisał(a):

No tam gdzie na 6700x masz przykładowo 75fps na 6800(nonXT) masz 95 więc jak dla mnie to różnica znaczna, za 250zł dopłaty upgrade jak najbardziej ma sens.

Nie ma skoro bywały po 750 :rotfl: Cebula by mnie bolała wiedząc że za swoją dałem 1250 a ktoś inny 750.

Opublikowano
50 minut temu, Pentium D napisał(a):

Nie ma skoro bywały po 750 :rotfl: Cebula by mnie bolała wiedząc że za swoją dałem 1250 a ktoś inny 750.

Nie smutaj Pentiak, nie mówię że na pewno tak było, ale gdybym ją kiedyś sprzedawał to na pewno za 1200 co najmniej, i ktoś by ją za te 1200 kupił.

A więc blisko tych 1250!  :E