-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
A co powiecie na takiego asusa? https://www.morele.net/plyta-glowna-asus-prime-x670e-pro-wifi-11796677/ no to chyba dobrze. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Dokładnie, problemem jest jak są przedstawiani co wiaże się z jakością dialogów w grze. Jak wyglądają dialogi w CP2077 napisane przez CDPR a jakby to wyglądało napisane przez obecne Bioware: Podchodzimy do Judy chcemy się czegoś spytac a ona totalnie z czapy' - Jestem lesbijką -słucham -nie jesteś w moim typie Dialog całkowicie oderwany od wątku gry, ale tak mogło by to wyglądać, niestety obecnie w Bioware mają taką odklejke że nie zauważają ile sztuczności jest w ich dialogach. A jak to wygląda napisane przez CDPR, dowiadujemy się tego z czasem i możemy w trakcie się tego domyślać patrząc ile dla niej znaczy Eveline i że to może być więcej niż przyjaźń. Tak pisze się dobre relacje, dialogi i mi to wcale nie przeszkadza bo wszystko ma wydżwięk naturalny i rozwój relacji płynie swoim tempem. -
Przez some1 · Opublikowano
Prawie zawsze jest to slot najbliżej procesora. Sprawdzisz sobie w instrukcji. Linie, a nie dyski. Nieważne jaki masz dysk, jeśli włożysz go w slot podłączony do linii 5.0 to zajmie on te linie 5.0. Jeśli slot dzieli swoje linie z GPU, to karta graficzna już ich nie dostanie. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Jak idiota to bym się czuł zgłaszając nazwanie mnie idiotą Chyba nie myślisz, że ktoś kręci afery o takie rzeczy. Gdyby tak było to sąd by codziennie jedynie sprawami z pclaba się zajmował, bo tam głupi i idiota leciał często Także daruj sobie pajacowanie bo nie onto w tym chodzi. Juz pomijam, że nie do Ciebie był tamten post. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
A to nie jest przypadkiem tak, że wraz z wiekiem powoli jest wdrażana koncepcja "slow life"?
-
-
Aktywni użytkownicy