Kryzys opioidowy - Fentanyl
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vetch · Opublikowano
@crush i to jest tragedia. Mnie omineła edukacja seksualna na jakimkolwiek poziomie na etapie sredniego nastolatka. Dopiero pod koniec szkoly sredniej pojawił się dobrowolny (!) przedmiot w tym temacie na którym dosłownie pełnoletni ludzie nie potrafili powiedzieć słowa "penis" lub "wagina" bez durnych uśmieszków i konsternacji. Naprawdę żałuję, że tak późno zacząłem się uczyć na poważnie o seksualności, antykoncepcji i wzajemnych potrzebach od osoby, która zna temat. Kobietka wyglądała jak rasowa lesbijka(ale nia chyba nie była), ale dosłownie każdy, kto uczęszczał na zajęcia mial do kobietki szacunek za bezpardonowe przekazywanie wiedzy. Takiej wiedzy bez narzutów religijnych czy kulturowych -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
UE5 to ubijaczka fps. Nie ma gry na konsolach na UE5 co by chodzily dobrze. Malo tego, na PC nawet ciezko znalesc taka gre co by na ultra+RT wszystko chulalo 60fps+. Porownaj UE5 do Decimy. Taki Horizon FW smiga jak ta lala nawet na slabszych sprzetach. Zreszta zobacz jak HFW dziala na....PS4, masakra jak to dobrze dziala na tak slabym sprzecie. Jeszcze raz, UE5 to ubijaczka FPS. Mam nadzieje ze Redzi nie pozaluja odejscia od Red Engine. -
Przez Mar_s · Opublikowano
@LeBomB Ukryłem jego odpowiedź ale zapewniam że tego nie docenił -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Jest gdzieś rzetelny test ramu dualrank vs singlerank z ryzenem x3d ? -
Przez azgan · Opublikowano
To te momenty gdzie jesteś porobiony 😉
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi