Stara karta graficzna, a nowy monitor.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawcio · Opublikowano
Oszukali graczy promując grę jako powrót do starych bfów 3 i 4, po premierze otrzymaliśmy zbugowanego coda z małymi mapami oraz battleroyala redsec z śmieciami w postaci płatnych skinów. Rezulat -80% spadek graczy, kto by się spodziewał. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Pewnie cieszy i to bardzo, kupili, zapłacili, serwerów nie trzeba trzymać, bo już nie grają -
Przez Psiak · Opublikowano
Odpalam steam, a tutaj jakieś Łatanie plików bf6 pierwszy raz coś takiego widzę -
Przez Vergil · Opublikowano
Po pierwsze przewodowa, po drugie za mała długość, po trzecie nie doprecyzowałem, prześwitujące klawisze jak najbardziej tak ale takie typowe od góry a nie od południowej strony keycapa. Złapałem byle co w promocji tak żeby sprawdzić ten problem z rwącym usb i w klawiaturze Marvo 98 Titan ten problem kompletnie nie występuje. Zasięg spoko, nic nie rwie po usb. Przy okazji jako że to pierwszy mechanik to byłem ciekawy jak to brzmi i działa. Odczucia z pisania całkiem spoko, podoba mi się że klawisze są od siebie lekko oddzielone, nie przylegają do siebie jak w tej taniej membranówce Trusta. Jednak na pewno jej nie zostawię bo jest dla mnie sporo za głośna i diody są od południowej strony. -
Przez Send1N · Opublikowano
Kiedyś jak siedziałem jeszcze na NV to miałem 5 różnych w afterburnerze z różnicami rzędu 30-45mhz ale wyleczyłem się z tego teraz robię jeden stabilny nastaw który ma być stabilny wszędzie i olewam temat
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi