-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez xtn · Opublikowano
Jeżeli zrobią fajny Warcraft II Remastered to biorę na premierę. Chociaż wolałbym Remake. Jeżeli jednak to będzie tylko zmiana jak w C&C to spokojnie poczekam na promke -50%. Gram w klasyczna wersje, bo nie widze nic ciekawego w tym remasterze. -
Przez tgolik · Opublikowano
Ok. Już ogarnąłem. Misje dostaję od tego Brenta. A on nie zawsze jest w karczmie, co mnie wcześniej zdezorientowało. -
Przez Ali · Opublikowano
@Umpero wlascicielem technologii jest TSMC, ktore po prostu wspolpracuje z AMD na wylacznosc a biorac pod uwage ostatnie spiny TSMC i Intela... watpie ze cos sie zmieni w tej kwestii Wiec intel musi budowac wszystko od 0 - no chyba ze inny gracz na rynku udostepni Intelowi gotowa, podobna technologie - a watpie ze oprocz TSMC ktos inny w tym dlubał, badz rozwinal do zadowalajacego poziomu -
Przez Doamdor · Opublikowano
PBO 5,4GHz, czyli tak samo jak u reszty. Więc raczej nie będzie tu kasztana i selekta. -
Przez Kondziowsky · Opublikowano
W sensie samego lapka czy co dokładnie chcesz widzieć? Ja mam i5-14500hx, 32ram i 1tb ssd. Zastanawiam sie jedynie czy moja podstawka nie blokuje za bardzo powietrza mimo wszystko. Dobry byłby po prostu jakiś stelaż .
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi