Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Aktualnie prowadzi 19 vs 3 Ale to dopiero początek liczenia głosów elektorskich, na sto procent będzie sporo stanów pro-kamalowych jak i pro-trumpowych. Teraz mogą tylko czekać na wynik końcowy. -
Przez ryba · Opublikowano
Pierwsze godziny sa bez wiekszego znaczenia - Trump zrobil takie larum o glosowanie kopertowe, ze republikanie ida glownie glosowac do urn. Jak w poprzednich wyborach, to bedzie sie mocno dynamicznie zmieniac. No i glosy kopertowe zaczynaja dopiero liczyc w regionach po zamknieciu. -
Przez crush · Opublikowano
Jaki to jest idiotyczny argument. Wiesz kto jeszcze nie był u steru? Ja. Może sprawdzimy? Albo nie wiem, jakiś YouTuber może? -
Przez Keel · Opublikowano
Wycen proszę moje klamoty z sygnaturki No to in plus dla właściciela, niech ładnie wyczyści kompa, zrobi ładne zdjęcia i poszło na olx -
Przez voltq · Opublikowano
Z tym dostępem do broni palnej to idiotyzmy , dostęp jest od 2011 roku od czasu jak jurny Stefan Niesiołowski złożył projekt o możliwości posiadania legalnie broni czarnoprochowej a platforma obywatelska razem z PSL przegłosowała to a Bronisław Komorowski podpisał Minęło 13 lat ile było od tego czasu przestępstw z użyciem tej broni , mniej niż z użyciem noża. To prawda konfederacja pewnie okazała by się takim samym syfem jak reszta ale mimo to dałbym im możliwość jednej kadencji żeby się przekonać jak to by było z nimi u sterów, nie ma w tej chwili alternatywy Czyli jak zawsze wszędzie krzyczą że Trump przegrał że to koniec a tu narazie prowadzi
-
-
Aktywni użytkownicy