Od ostatniego wpisu skończyłem Yellowstone S5B (generalnie rozczarowujące doświadczenie - szczególnie pierwsze 4 odcinki). Obejrzałem również do końca "Ukryty poziom" (odcinki 9-15) i całkiem to znośne chociaż po oglądnięciu całości muszę stwierdzić, że z grami nie jestem już na bieżąco. Jestem również po 2 odcinkach Dune Prophecy (może do świąt obejrzę całość).
Zamontuj jeszcze jeden taki sam na macho zamiast tego fabrycznego, to że będzie w rozmiarze 120 nie zrobi żadnej różnicy względem tego oversized a wizualnie będzie lepiej teraz to wygląda tak jakby wszystkie świeciły a na jednym ledy wysiadły
Tylko że gość na filmie robi uv na zwykłym ryzenie, kombo strike to po prostu gotowe trzy profile UV (3 = -30mv , 2 = -20mv, 1 = -10mv) i nie łączysz tego dodatkowo z offsetem, tzn można ale nie każda sztuka jest stabilna nawet na -30 bez dodatkowej zabawy z offsetem czy luzniejszym LLC.
@Brolly Przeleciałem na szybko parę nagrań i poczytałem komentarze i to wygląda jak kanał dla simpów niezdolnych pogodzić się ze stratą partnera i instrukcjami jak wkładać coś w związek nic z niego nie wyciągając.
Rekomendowane odpowiedzi